Stjepan Hauser u off ciklusu – koncert koji se ne propušta

Zagreb – Odbrojavanje je počelo! Isključite probleme, uključite glazbu i uđite u svijet OFF ciklusa!

A u tome novom, uzbudljivom i nesvakidašnjem ciklusu očekuje vas čak 7 off koncerata koji će vam omogućiti da doista “isključite” probleme i “uključite” ono što svi volimo – dobru glazbu!

U petak 6.10. u dvoranu Lisinski stiže planetarno popularni violončelist Stjepan Hauser te uz Zagrebačku filharmoniju i austrijsku dirigenticu Elisabeth Fuchs priprema jednu sasvim posebnu, po svemu off koncertnu večer!

“U prvom dijelu prekrasni niz najpoznatijih klasičnih tema od Bacha do Webbera, a u drugom najljepša glazbena romantika koju je uopće moguće zamisliti”, poručuje Stjepan, dodajući da će ga svi koji ga poznaju kroz 2Cellos sada imati priliku doživjeti i u jednom drukčijem, a opet zanimljivom glazbenom svjetlu.

Stjepanu i Zagrebačkoj filharmoniji u dvorani Lisinski pridružit će se niz prvorazrednih glazbenih gostiju: Djevojački zbor Zvjezdice, slovenska violinistica Lana Trotovšek te naš međunarodno priznati gitarist Petrit Çeku.

“Nekima fora, drugima neobično, svakako zanimljivo i garantirano drukčije… U svakom slučaju OFF! Stoga isključite probleme, pridružite nam se i jednostavno – uživajte”, dodaju i organizatori koji će svim ljubiteljima vrhunske glazbe kroz 7 koncerata ponuditi bogati izbor glazbenih žanrova od Amire Medunjanin do rock-opere Jesus Christ Superstar.

Bogati program Stjepanovog koncerta donijet će i više poznatih filmskih tema (Forrest Gump, La La Land), brojne simfonijske uspješnice i velike klasične hitove od Piazzolle do Rodriga. Prava čarolija glazbe koju jednostavno ne smijete propustiti!

LifestyleKulturaStjepan Hauser u off ciklusu - koncert koji se ne propušta

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram