Kultna grupa BOA otvara petu sezonu Ljeta u MSU!

Petu sezonu Ljeta u MSU otvorit će BOA, kultna grupa osamdesetih!

Nastala pod utjecajem glazbenih pravaca art rocka, funka i novog romantizma, glazba ovog zagrebačkog art-rock sastava bila je primjer intelektualnog popa. O njima se pročulo i u Europi, a svoje mjesto pronašli su u rock enciklopediji uglednog talijanskog “Rockstara“. Početkom devedesetih nastupaju kao predgrupa Davidu Bowieju, a u subotu, 2. lipnja na krovnoj terasi Muzeja otvaraju novu sezonu Ljeta u MSU!

Uz njihov koncert, po cijeni jedne ulaznice, u MSU galeriji moći ćete posjetiti i prvu veću samostalnu izložbu multimedijalnog umjetnika Tomislava Brajnovića pod nazivom „Direct Link / Direktna veza“. Na izložbi ćete vidjeti instalacije, dokumentaciju, video radove, FB komentare i tekstove preuzete s interneta u kojima umjetnik otkriva društvenu nejednakost koja se odražava u neravnopravnoj podjeli bogatstva, moći i utjecaja, manipulaciji i zloporabi napredne tehnologije koja postaje sredstvo kontrole slobodne volje i moguće posljedice takvog djelovanja.

Usto, prije početka koncerta, očekuje vas i performans poznatog hrvatskog umjetnika Marijana Molnara.

Već tradicionalno, moći ćete pogledati projekcije najboljih filmova sezone MSU kina – Best of Metropolis. Prva je na repertoaru francuska komedija „Kao avion“ koja će se prikazivati u dva termina (17.30 i 19.30 sati) u Dvorani Gorgona MSU-a.

Uz sve spomenuto, ove godine Ljeto u MSU premijerno uključuje i književne tribine, odnosno čitanja relevantnih domaćih autora svih generacija. Prvi će nam se predstaviti dvoje nagrađivanih hrvatskih pjesnika – Dorta Jagić i Alen Brlek.

Ulaznice za manifestaciju Ljeto u MSU 2018. možete kupiti putem sustava EVENTIM  te na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati.

Cijena ulaznice za svaki pojedinačni koncert je i dalje 85 kn za svih pet programa!
Multimedijalni program Ljeto u MSU nikad do sada nije uključivao više sadržaja po cijeni jedne ulaznice i zato – požurite po svoju jer je broj ulaznica ograničen!

LifestyleKulturaKultna grupa BOA otvara petu sezonu Ljeta u MSU!

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram