Nova kolekcija eteričnih vjenčanica Sandre Haddad stvorena je za vječne romantičarke

Svaka nova kampanja dizajnerice Sandre Haddad pod nazivom “Vjerujete li u vile?” sanjiva je i romantična bajka koju s nestrpljenjem iščekujemo jer donosi čarobnu kolekciju najeteričnijih vjenčanica u koje se lako zaljubiti na prvi pogled.

Kreirane za vječne romantičarke, lepršave i lagane vjenčanice Sandre Haddad naglasit će prirodnu jednostavnost svake mladenke. Izrađene od najfinije čipke, prozračnog tila i delikatne svile ove vilinske vjenčanice naglašavaju ženstvenu gracioznost onih koje ih nose. Modeli A kroja s korzetom kao gornjim dijelom naglasit će struk, podignuti grudi i otkriti ramena.  Osobita pažnja posvećena je prepoznatljivim cvjetnim detaljima ručno apliciranima na vjenčanice.

Uz tradicionalno bijelu, proljeće 2019. donosi nježnu paletu pastelnih nijansi u kojima posebno mjesto zauzimaju boja šampanjca kao i sve popularnija boja pudera. Silueta je ženstvena, a kolekciju odlikuje snažan osjećaj nesputanosti, lakoće i prozračnosti. Novitet koji donosi ova kolekcija su i vjenčići za kosu napravljeni od najljepših latica cvijeća te su usklađeni sa svakom vjenčanicom u kolekciji.

Sama dizajnerica za svoju novu kolekciju kaže da je romantična, sanjiva, čarobna, vilinska, nježna i bajkovita, a posebno je ponosna na udobnost haljina te naglašava kako će u svim modelima mladenke moći nesputano plesati cijelu večer.

Za više informacija posjetite www.sandra-haddad.com, Facebook stranicu Sandra Haddad, te Instagram profil Sandra Haddad.

Foto: Marija Laća

Model: Darija Gabrić

Make up: Mia Bator

LifestyleVjenčanjaNova kolekcija eteričnih vjenčanica Sandre Haddad stvorena je za vječne romantičarke

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram