Let Djeda Božićnjaka iznad Klovićevih – najveća atrakcija ovogodišnjeg Adventa

Adventska priča ne bi bila potpuna bez malo čarolije, a nema veće čarolije od omiljenog djedice bijele brade koji iz daleke Laponije stiže u pratnji sobova i dobro poznatoj crvenoj kočiji.

Pogađate, riječ je o Djedu Božićnjaku, koji je ove sezone poseban gost Adventa u Klovićevim dvorima. Sve one koji dosad nisu vjerovali u djedicu koji nose poklone, ova će priča oduševiti. Za susret s najpoznatijim stanovnikom Laponije dovoljno je ući u svijet proširene stvarnosti uz pomoć mobilne aplikacije te pratiti let Djeda Božićnjaka kroz cijeli prosinac.

S dalekog sjevera, u idiličnom okruženju Gornjega grada,  Kinder dovodi Djeda Božićnjaka koji je odlučio razveseliti sve one koji ga željno iščekuju sa svojim popisom želja i obećanjima kako su uistinu bili dobri ove godine. U crvenoj kočiji koju već svi prepoznaju, svakog dana dolazi iz smjera Zagrebačke katedrale i zaustavlja se iznad Klovićevih dvora kako bi ostavio poklone. Iznad najljepše gradske pozornice na platou Gradec, ukrašene s tisuće lampica, dovoljno je potražiti znak Djeda Božićnjaka, skinuti aplikaciju Equinox AR prototype, pokrenuti je i potražiti na nebu iznad Klovićevih čaroliju koja stiže iz Laponije. Poseban je ovo doživljaj, ne samo za najmlađe, nego za sve obožavatelje posebnih adventskih trenutaka i uspomena jer je Djedicu moguće u letu snimiti i podijeliti na društvenim mrežama. Savršeno precizna animacija pruža najljepše kadrove prelijepih sobova i Božićnjaka, koji su se idealno uklopili u idilu Gornjeg grada upotpunivši ovu adventsku čaroliju.

Osim najveće ovogodišnje atrakcije koja će svakako privući još veći broj posjetitelja, Advent u Klovićevim dvorima nudi pregršt odličnih koncerata domaćih bendova, a uz bogati glazbeni program ni gastronomske ponude ne nedostaje. Najpoznatiji hrvatski ugostitelji svakodnevno nude slasne tradicionalne delicije, ali i internacionalne specijalitete za one najzahtjevnije gurmane. Tradicionalna Najljepša Adventska fotografija ove godine obogatila se za još tri nova foto pointa idealna za obilježavanje najljepših adventskih trenutaka, a na samom ulazu u Klovićeve dvore, posjetitelji mogu uživati u bajkovitim ilustracijama Zdenka Bašića s motivima poznatog romana Augusta Šenoe Zlatarovo zlato.

Sve informacije o programu Adventa u Klovićevim dvorima, rasporedu koncerata i radnom vremenu dostupne su na stranici: https://www.facebook.com/adventuklovicevim/ .

LifestyleKulturaLet Djeda Božićnjaka iznad Klovićevih – najveća atrakcija ovogodišnjeg Adventa

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram