Tri namirnice zbog kojih ćete spavati kao beba

Nekoliko sati prije spavanja nije preporučljivo jesti, a to se naročito odnosi na tešku i masnu hranu, no ponekad jednostavno glad pobijedi.

Kad već posegnete za hranom, da vam mali zalogaji, uz liniju, ne bi kvarili i san, pronašli smo namirnice koje će vas zasititi, ali i regulirati probleme sa spavanjem.

Bademi

Bademi su bogati magnezijem, a stručnjaci tvrde i da održavaju stabilnu razinu šećera u krvi. Pojedite šaku badema prije spavanja – bit ćete siti i lakše ćete zaspati.

Banane

S obzirom da su banane bogat izvor kalija i magnezija koji pomažu da se mišići opuste na prirodan način, banana je dobra opcija malog obroka prije spavanja. Ako ih nascjeckate na kolutiće i dodate malo cimeta, dobit ćete još ukusniji i zdraviji obrok.

Mlijeko

Sjećate se djetinjstva kad su vam mame ili bake grijale mlijeko prije spavanja – i spavali ste “kao beba”? Naime, kalcij i bjelančevine umirujuće utječu na mišiće i živce. Ako želite dodatno začiniti mlijeko, dodajte mu malo kakaa ili cimeta.

LifestyleZdravljeTri namirnice zbog kojih ćete spavati kao beba

Na ovim radionicama gipsa možete napraviti predivnu uspomenu

Morra Ceramics otvorio je novi studio s potpuno novim kreativnim radionicama od gipsa u Zagrebu, gdje možete doći i stvoriti nezaboravnu uspomenu sa svojim...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram