Nova kolekcija Reebok x Victoria Beckham privlači odličnim modelima za treniranje

Poznata modna dizajnerica Victoria Beckham premijerno je predstavila novu kolekciju u suradnji s globalnim fitness brendom Reebok, nudeći jedinstvene komade, dizajnirane tako da se s lakoćom prilagode suvremenom načinu života.

Nova kolekcija Reebok x Victoria Beckham za proljeće/ljeto 2019. inspirirana je doživljajima dizajnerice iz vremena dok je živjela u Los Angelesu i Londonu. Modeli u kolekciji odišu opuštenim kalifornijskim duhom s daškom istančanih britanskih krojeva.

„Ideja ove kolekcije je kombinacija ležernog stila karakterističnog za uličnu modu, s tehničkim performansama sportske odjeće, uz dosljednost minimalističkoj estetici mog brenda. Rezultat su komadi prilagođeni suvremenom načinu života”, istaknula je Beckham, koja je suradnju s Reebokom započela još 2017. godine.

Nova kolekcija za proljeće/2019. podiže ljestvicu sportske mode na potpuno novu razinu. „Za mene je veoma važno što sam dinamičnoj i užurbanoj svakodnevici uspjela ponuditi modu budućnosti koja se može jednostavno uklopiti u bilo čiji stil. Uz ove komade dio dana možete provesti u uredu, a odmah nakon toga, u njima odraditi čak i trening. Željela sam kreirati kolekciju koja će biti idealno rješenje za ljude koji poput mene imaju mnogo obaveza”, otkrila je Victoria, te dodaje kako je i sam tijekom treninga osobno isprobala svaki komad iz kolekcije.

Čista i suptilna estetika glavna su obilježja ove modne suradnje, a svaki je komad krojen od visokokvalitetnog materijala. Paleta boja spaja nijanse devine dlake te srebrne i sive tonove s kontrastima koji dolaze u obliku narančaste, crne i bijele boje.

Nova Reebok x Victoria Beckham kolekcija za proljeće/ljeto 2019. dostupna je ovdje.

ModaModa vijestiNova kolekcija Reebok x Victoria Beckham privlači odličnim modelima za treniranje

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram