Veliki „povratak“ domaćeg modnog brenda – Sheriff&Cherry najavio ljeto kolekcijom odjeće i naočala

Rovinjski dizajner Mauro Massarotto prvi put uz kolekciju sunčanih naočala predstavlja i kolekciju Sheriff&Cherry odjeće i kupaćih kostima za ljeto 2019.

Nakon što je posljednjih devet godina postao globalni sinonim za maštovit dizajn (sunčanih) naočala koje unatoč retro inspiraciji ostavljaju dojam suvremenog stila, hrvatski brend Sheriff & Cherry ovog se proljeća i ljeta vraća svojim korijenima i ponovno okreće u smjeru lifestyle dizajna. S prvom kolekcijom odjeće koja utjelovljuje morski život i duge ljetne dane provedene na plažama diljem obale Mediterana, sve su ljetne želje napokon ispunjene. Boje! More! Sunce! Zabava! Ljetni praznici odjednom uz Sheriff & Cherry izgledaju totalno chic, a to je samo početak…

Prva Sheriff & Cherry kolekcija odjeće inspirirana je uniformama za vodene sportove s ljetnih Olimpijskih igara u Los Angelesu 1984. godine. Međutim ovog su puta te „uniforme“ stvorene za party! Ideja za ovaj pothvat bila je dio Sheriff & Cherry projekta od samog početka. Naime, kad je 2010. osnovao Sheriff  & Cherry, rovinjski dizajner Mauro Massarotto znao je da njegova kreativna priča nadilazi sam pojam (sunčanih) naočala. Simbol zvijezde i sidra stopljenog u jedno oduvijek je bio simbol morskog lifestylea stoga je upravo ključna riječ ove kolekcije „boatlife“.

“Boatlife je kolekcija koja se u mojoj glavi stvarala godinama, estetika kojom sam se kreativno vodio od ranih dana. Osjetio sam kako je upravo sada pravo vrijeme da se svijet oboja svim tim Sheriff & Cherry šarenilom,” najavljuje Massarotto.

Svojevrstan osjećaj nostalgije prisutan je u svakom komadu iz najnovije kolekcije. Ta inspiracija prošlim vremenima interpretirana je u totalno nov, moderni mix – klasične baby majice iz 1990-ih i colour-block hlačice od frotira, kratke hlačice u kombinaciji atraktivnih printeva te vaterpolo ogrtači u bojama Olimpijskih krugova. Unisex majice dugih rukava od debelog pamuka kao i one kratkih rukava izvezene su nautičkim simbolima te postaju idealni komadi za odjenuti preko badića čim stignu one duge ljetne noći.

I naravno, onda dolazi nova kolekcija naočala, ponovno inspirirana samim Sheriff & Cherry počecima. Jednostavnost je ključ – oversized okviri od prozirnog acetata s lećama u duginim bojama i kvadratni okviri od metala, ovdje su da nas podsjete svih onih razloga zbog kojih smo se prvenstveno zaljubili u Sheriff & Cherry brand.

Sheriff&Cherry kolekcija Boatlife upotpunjena je i kolekcijom kupaćih kostima, muških i ženskih, koji će biti predstavljeni u travnju ove godine. Za vizuale Sheriff&Cherry ljetne Boatlife kampanja zaslužna je poznata splitska fotografkinja Bruna Kazinoti. Umjetnica i fotografkinja koja je karijeru započela upravo uz Sheriff & Cherry, modele je fotografirala uokolo sportskih centara i javnih bazena u Barceloni.

Sheriff&Cherry kolekcija odjeće i naočala Boatlife u prodaju dolazi u travnju 2019.. Odabrani modeli sunčanih naočala iz ljetne Sheriff&Cherry kolekcije Boatlife dostupni su već sada na www.sheriffandcherry.com .

ModaModa vijestiVeliki „povratak“ domaćeg modnog brenda - Sheriff&Cherry najavio ljeto kolekcijom odjeće i...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram