Victoria Beckham najavila svoju beauty liniju

Poznata dizajnerica odlučila je proširiti svoje poslovanje na kozmetičke proizvode…

U sklopu svog istoimenog modnog brenda, Victoria Beckham najavila je lansiranje beauty kolekcije koja će svjetlo dana ugledati kasnije ove godine kao dio njene kolekcije za jesen i zimu ’19 (koja će se prikazati uskoro na tjednu mode u Londonu). Iako još ne znamo sve detalje, Victoria je dala naslutiti što joj je dalo inspiraciju za novi poslovni pothvat. “Želim se brinuti o ženama izvana i iznutra te im pružiti must-have proizvode dekorativne i preparativne kozmetike, kao i parfeme i wellness za koje ja osjećam da su mi potrebni u životu”, rekla je poznata dizajnerica.

Za one koji se ne sjećaju, Victoria je u 2016. surađivala na kapsulnoj make up kolekciji s gigantom Estée Lauderom koja je polučila veliki uspjeh unatoč paprenim cijenama tako da željno iščekujemo što nam je ova modna i beauty entuzijastica pripremila. Dok čekamo dodatne informacije, bacite oko na Victorijine highlightse na Instagramu ovdje koji kriju brojne kozmetičke savjete o tretmanima i proizvodima koje ona voli koristiti za savršen ten.

BeautyBeauty vijestiVictoria Beckham najavila svoju beauty liniju

Joolz predstavlja svoja najnovija kolica inspirirana iskustvima tisuće roditelja

Joolz, svjetski najbrže rastući brand premium dječjih kolica, predstavio je najnoviju generaciju kolica - Joolz Hub2. Jedinstvena, kompaktna kolica koja besprijekorno kombiniraju najbolju udobnost...

Facebook

99,687FanovaLajkaj