Novi parfem na bazi ruže iz L’OCCITANE-a dopušta vam da budete kreatori svog mirisa

Od svih sastojaka parfema, ruža je najpoznatija… Povezivana s ljubavlju, romantikom, strašću i ženstvenošću, no i sa Provansom i Grasseom. L’OCCITANE oduvijek voli ružu. Godinama je ovaj inspirativni sastojak dio kolekcije mirisa i njegujućih proizvoda koji ističu različite aspekte ružine osobnosti.

Novo izdanje kolekcije Ruža donosi ljubiteljima vedrog i čistog mirisa ružinog latica nešto svježe i moderno! Gornje note mirisa čine ružičasti papar, liči i malina koje postepeno prelaze u cvjetno srce mirisa. Infuzija stolisne ruže iz Grassea dobivena tehnikom koja spaja moderno i tradicionalno, miješa se s apsolutom damaščanske ruže te završava apsolutom lista ljubičice. Miris završava donjim notama pačulija, jantara i bijelog mošusa, ostavljajući topli i postojani trag.

 

Slojevita ruža… Koju ćete kombinaciju danas izabrati?

Ako mislite da je ruža staromodan miris, promislite ponovo! L’OCCITANEOVA nova kolekcija unosi razigranost u miris ruže i dopušta vam da prilagođavate miris prema trenutnom raspoloženju. Eau de Toilette Rose nanesite kao bazu te je nadogradite uz pomoć novih mirisnih vodica, kreirajući vlastiti jedinstveni mirisni potpis.

SRETNI STE I RAZIGRANI? Mirisna vodica Nalet vedrine svojom cvjetno-voćnom osobnošću trenutno će vas oraspoložiti. OPUŠTENI STE? Cvjetne i vodenaste note Nalet opuštenosti produbit će taj osjećaj opuštenosti. SPREMNI STE NA SVE? Mirisna vodica Nalet vitalnosti pojačat će vašu energiju i entuzijazam svojim cvjetno-citrusnim notama. Svaka mirisna vodica komplementarna je mirisu Eau de Toilette Rose i možete je ponijeti u torbici i koristiti kroz dan dodajući dodatnu dimenziju svom mirisu i raspoloženju!

Svoj ritual upotpunite praktičnim Eau de Toilette roll-on kojeg možete ponijeti u torbici, kao i njegujućim proizvodima iz kolekcije. Tu su gel za tuširanje, mlijeko za tijelo, krema za ruke i mirisni sapun, a sve potražite u L’OCCITANE trgovinama.

BeautyBeauty vijestiNovi parfem na bazi ruže iz L’OCCITANE-a dopušta vam da budete kreatori...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram