Ženstvenost, elegancija i diskretna dekadencija u novoj kolekciji Roberta Severa

Poznati modni dizajner Robert Sever, koji već 18 godina uspješno vlada hrvatskom modnom scenom i ove će sezone na nacionalnom tjednu mode Bipa FASHION.HR predstaviti svoju najnoviju kolekciju.

Ljubitelji Severovog dizajna uživat će u kreacijama za koje je dizajner ove sezone inspiraciju pronašao u carskoj Rusiji. „Unutar kolekcije nalazi se pregršt romantičnih referenci, za koje su me inspirirale sestre Romanov i posljednji val carske Rusije, ali samo kroz inspiraciju, nikako kroz citiranje povijesne odjeće. Njihova sestrinska povezanost i njihova estetika bile su inspiracija za različite sekcije u ovoj modnoj priči. Neupitna ženstvenost, elegancija i diskretna dekadencija provući će se kroz ovu kolekciju“, izjavio je Sever ususret reviji.

Prepoznatljiv po suvremenoj estetici koja je prije svega funkcionalna, Sever i ove sezone do kraja perfekcionistički razrađuje detalje u dizajnu. Kolekcija koju čini skoro 50 lookova, izrađena je od delikatnih čipki, trapera, viskoze, svile i pamuka. No, ove sezone Sever priprema posebno iznenađenje kao jedini brand koji u sklopu tjedna mode predstavlja čak dvije kolekcije, mušku i žensku.

Drugog dana Bipa FASHION.HR-a u sklopu programa FHR MEN, Sever prikazuje kolekciju imena Jean Luc, na koju je posebno ponosan. Odjeća je vrlo nosiva, suvremena, ali s pregršt detalja kao što je ručno vezenje ili oslikavanje te izbjeljivanje. „Inspirirao me je način na koji sam se ja osobno odijevao kad sam išao u srednju školu, vrlo zaneseno, umjetnički, vrlo slobodno. Kolekcija Jean Luc je kombinacija umjetnika, rockera, pjesnika. Takva sloboda nedostaje u ovo vrijeme kada trendovi diktiraju tempo na ulicama“, dodaje dizajner. Kolekcija za muškarce donosi široku paleta odjevnih komada, od košulja, hlača, kratkih hlača, do prsluka, parki i ogrtača. Posebnost ove kolekcije je u mnogobrojnim detaljima koji su ručno oslikani, ručno ili strojno izvezeni, a dizajner je na odjeću aplicirao autorske grafike i ilustracije.

Mušku kolekciju Robert Sever predstavit će 20. ožujka u sklopu programa FHR MEN dok će njegova revija sa ženskom kolekcijom 19. ožujka otvoriti Bipa FASHION.HR.

ModaModa vijestiŽenstvenost, elegancija i diskretna dekadencija u novoj kolekciji Roberta Severa

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram