Ovaj tekući shimmer za tijelo izgleda kao druga koža i ne prenosi se na odjeću

Poznata beauty mogulica izbacila je proizvod koji će se lansirati tek za u svibnju, ali već je izazvao veliku pažnju…

Nakon što je Rihanna nedavno u kolekciju tekućih highlightera za tijelo uvrstila “Trophy Wife” koji dolazi u ne tako suptilnoj zlatnoj nijansi, još se jedna poduzetnica odlučila izbaciti liniju tekućih shimmera za tijelo koji se teško mogu svrstati u kategoriju suptilnog sjaja. Riječ je o Hudi Kattan koja je svjetsku slavu stekla odličnim paletama i highlighterima, a sada je izbacila svoj prvi proizvod za tijelo naziva Liquid Pantyhose.

Ovaj je proizvod inače dizajniran za lice, kako je sama kreatorica potvrdila, ali zbog formule koja je otporna na vodu i koja se ne preslikava na odjeću pokazao se idealan za tijelo. Dolazi u tri nijanse; Luna, Aphrodite i Aurora i svima je zajednički sjaj kože koja izgleda okupana suncem te sakrivanje sitnih nesavršenosti kože. Idealan za ljeto i morska druženja, spomenuti shimmer za tijelo će se na tržištu pojaviti 3. svibnja, a moći ćete ga nabaviti u prodavaonicama Sephore ili online na webshopovima poput Cultbeauty.co.uk, FeelUnique i Net-a-Porter po cijeni od 49 dolara.

Kako izgleda u akciji, pogledajte u videu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on

 

 

BeautyBeauty vijestiOvaj tekući shimmer za tijelo izgleda kao druga koža i ne prenosi...

„Kućna“ verzija brow lifta po prvi puta dostupna je i u Hrvatskoj

Beauty inovacije iz dana u dan, preplavljuju društvene mreže, a itekako je teško, ako ste prava beauty entuzijastica, ne zajahati na isti taj val....

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram