Klasični, bojama razigrani i romantični komadi u novoj kolekciji nakita Lana and Love

Nova kolekcija nakita domaćeg brenda Lana & Love u gradu mostova, u Veneciji donosi nove vizuale za novu ujedno i treću kolekciju nakita pod nazivom „Little Italy“. Ručno izrađena kolekcija koja slavi ljubav producira jednostavan i prozračan, no ujedno i vrlo primjetan nakit.  

Nakon nedavnog otvaranja dućana u centru Zagreba, jedan od omiljenih brendova Hrvatica predstavio je svoju novu kolekciju za koju je kampanju snimio u bajkovitoj Veneciji.

Priču ovog jedinstvenog nakita dočarale su nam omiljene trendseterice Lešić Lidija i Rumora Rita – djevojke koje su vjerne obožavateljice ovog brenda od samih početaka te zaštitna lica.

Upravo Venecija je bila idealan izbor za snimanje nove kampanje jer predstavlja ono što je i glavni fokus nove kolekcije – klasični, bojama razigrani i romantični komadi koji će vas na prvu ostaviti bez daha – baš kao i sama Venecija.

“Kada sam radila novu kolekciju željela sam zadržati minimalizam po kojem je brend poznat no i predstaviti neke nove modele koji će biti statement komadi, a da se pritom ne gubi ta jednostavnost nošenja koja je utkana u samu srž brenda.” Izjavila je dizajnerica nakita Lana Klipa.

Kao i uvijek do sada svaki komad nakita je ručno rađen te se iznimna pažnja pridodaje samoj izradi i kvaliteti. Nova kolekcija nudi bisere i poludrago kamenje po kojima je brend poznat od samih početaka, a novost su detalji dodatno ukraseni tehnikom emajliranja.

Kolekcija je dostupna Mala Ulica 1 ili putem online http://lanaandlove.hr/

ModaModa vijestiKlasični, bojama razigrani i romantični komadi u novoj kolekciji nakita Lana and...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram