Robert Sever predstavio novu ženstvenu i chic kolekciju

U tradiciji branda, a kao uvod u novu modnu sezonu, na prvi dan jeseni poznati hrvatski brend donosi novu kolekciju pod imenom „VASILISA “.

Ovu pret-a-porter kolekciju čini četrdeset odjevnih kombinacija koje su kao i uvijek kompletirane nakitom i modnim detaljima u total look. Lookbook nove kolekcije vrlo je suvremenih, jednostavnih i pristupačnih vizuala, te tako brand nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju. Profinjena, ženstvena, ležerna i chic odjeća stvorena je za prve jesenske dane – od svakodnevne odjeće za posao pa do odjeće za izlaske i posebne prigode.

“Ova kolekcija je po mnogočemu posebna za mene osobno, ali i za sam rad branda. Prije svega još je jedna kolekcija u godini kojom slavimo punoljetnost branda, a koju smo proslavili tako što smo pokrenuli u potpunosti proizvodnju unutar branda. Svaki odjevni komad je detaljno dizajniran i osmišljen, i izrađen u tradiciji koju nalaže zanat. Osim toga ova kolekcija je i svojevrsna okosnica nastavka rada branda.  Naime, u budućnosti nećemo raditi sezonske kolekcije kao što je to bio slučaj do sada, nego ćemo konstantno stvarati nove artikle i plasirati ih na tjednoj, odnosno mjesečnoj bazi. Upravo zbog potreba klijenata želimo uvijek imati ponudu zanimljivom i svježom.

U ovoj kolekciji koristili smo široku paletu materijala, od nježne čipke, vune i pamuka, preko stonewashed jeansa pa sve do mekanog baršuna i brokata. Lepršave brušene viskoze koristimo s detaljima našivene čipke u raskošne kreacije. Od modnih dodataka predstavljamo novu seriju kruna, kao i nove varijante naših poznatih kapa „Moskovljanka“ koja je ovog puta izrađena od vunenog materijala.

 

Nastavno na stilski smjer branda – suvremenu odjeću s romantičnim i ženstvenim detaljima – izradili smo ovu kolekciju koja ženama osim estetike pruža i tako bitan element udobnosti i ugode, ali i mogućnost da izgledaju profinjeno i chic tijekom cijelog dana. Odjeća koju stvaramo pogodna je kombiniranja, tako da je njena uloga prije svega praktična. Ovaj tip kolekcije idealan je u prijelaznim danima kada želimo i dalje zadržati ležernost a pritom svoj dnevni look oplemeniti jesenskim bojama i tonovima”, ističe Robert Sever.

U ulozi zaštitnih lica nalaze se muze Robert Sever branda Iva Marušić kao i Ana Stanković, iz Talia models.
Sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu Vlaška 78.

ModaModa vijestiRobert Sever predstavio novu ženstvenu i chic kolekciju

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram