Tko se boji kiše još? Pronašli smo najslađe retro kabanice!

Mauro Massarotto predstavlja ekskluzivnu Sheriff&Cherry suradnju s legendarnim danskim proizvođačem kišnih kabanica ELKA

Sheriff & Cherry tim i njihov kreativni „papa“ Mauro Massarotto odavno su nas razmazili  svojim zanimljivim ekskluzivnim modnim suradnjama. Prisjetimo se samo velike modne suradnje sa slavnom grčkom draguljarkom Ileanom Makri ili pak s luksuznom robnom kućom Liberty London s kojima je Massarotto lansirao limitirane serije sunčanih naočala. Oduševile su nas i nedavna suradnja s novootvorenim luksuznim hotelom Grand Park Rovinj, a u sjećanju su nam i suradnje sa španjolskom brendom modnih dodataka Woof za slavni pariški Collete kao i modno-glazbena suradnja s australskim glazbenicima The Presets.

Bilo je samo pitanje vremena kad će nas Massarotto i njegov tim iznenaditi s novom suradnjom nakon što je ovog proljeća Sheriff & Cherry predstavio svoju prvu kolekciju odjeće i kupaćih kostima. I doista, nije trebalo dugo čekati! Ove jeseni Sheriff & Cherry  nam predstavlja zanimljivu suradnju s legendarnim danskim proizvođačem kišnih kabanica ELKA Regntoej.

I upravo u trenutku kad odbrojavamo posljednje toplije ljetne dane i spremamo se za kišnu jesen, iz Sheriff & Cherry  radionice dolaze četiri modela kabanica i dva modela kišnog šeširića, izrađeni od nepropusnog materijala u posebnoj, tradicionalnoj ELKA tehnici krojenja i povezivanja materijala.

Kišni šeširić Woody s duboko nakošenim obodom i dvije kišne kabanice – pončo koji je zbog svog kroja i dobio naziv Sherlock, te duga klasična kabanica u veselim bojama Ernest – karakterizira kombinacija boja i suvremen, moderan stil kojim Massarotto istovremeno ne odstupa od osnovnog DNK-a brenda ELKA. Nakon ovoga doista više nitko nema izgovora kazati kako zbog vremenskih (ne)prilike nije dobra prigoda za odjenuti Sheriff & Cherry.

Oba modela kabanica, i Ernest i Sherlock, kao i šeširić Woody dolaze u dvije varijante.

Kišni pončo Sherlock Navy dolazi u plavoj i bijeloj kombinaciji s prepoznatljivim Sheriff motivima otisnutim na leđima i s lijeve i desne strane te u kombinaciji raznih „olimpijskih“ boja tzv Sherlock Olimpic. Kišni pončo Sherlock izrađen je u jednoj univerzalnoj (tzv. one size) veličini.

Kišna kabanica Ernest Neon dolazi u neon žutoj varijanti s otisnutim reflektirajućim Sheriffovskim motivima na leđima i oba rukava, te model Ernest Olimpic u kombinaciji „olimpijskih“ boja. Model Ernest dolazi u svim veličinama.

Kišni šeširić Woody, u jednoj univerzalnoj (tzv. one size) veličini dolazi u Neon žutoj opciji te u kombinaciji Olimpic boja.

Sheriff & Cherry kabanice dostupne su na www.sheriffandcherry.com te ekskluzivno u B.A.R.A.B.A. Store u Radićevoj ulici u Zagrebu. B.A.R.A.B.A. Store u svojoj ponudi ima i klasične modele ELKA kabanica u raznim bojama.

FotoPR
ModaModa vijestiTko se boji kiše još? Pronašli smo najslađe retro kabanice!

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram