Otvoren prvi Baby Tula Pop Up dućan u centru Zagreba

Uživajte u najveselijim nosiljkama od 20. studenoga do 4. prosinca 2019.

Modne kuće poput Prade i Chanela već godinama koriste koncept pop-up shopa kako bi promovirale svoje novosti i pružile jedinstveno iskustvo kupnje svojim obožavateljima. U korak sa svjetskim trendovima ide i hrvatski uvoznik američkog branda dizajnerskih dječjih nosiljki koji je otvorio prvi Baby Tula Pop Up dućan u Zagrebu. Slijedite put najljepših božićnih  izloga u samom centru Zagreba i doći ćete do Dežmanovog prolaza i Love, Ana galerije gdje ćete moći odabrati jedinstveni uzorak Tula nosiljke.

Roditelji danas žele zadržati stil i način života kakav su imali prije rođenja djeteta, a Tula je tu potrebu i prepoznala te stvorila nosiljke koje to omogućuju. Tvrtku Baby Tula osnovala je Ula Tuszewicka, čija je ideja o mekanoj, praktičnoj i veseloj nosiljki za njenu bebu vrlo brzo postala brand koji odabiru roditelji za svoje najdraže diljem svijeta. Nošenje djeteta u Tuli izraz je ljubavi i životne radosti. Roditelji koji nose Tulu prepoznaju se međusobno i dijele iskustva brige za djecu. Tulini jedinstveni dezeni koji se izrađuju u malim serijama postali su predmet želje svake modno osviještene obitelji.

Zajednici ljubiteljica jedinstvenih dezena pridružile su se i poznate mame poput skijašice Janice Kostelić, scenaristice Jelene Veljače, voditeljice Nevene Rendeli, blogerice Elle Dvornik, osnivačice portala Supermame.hr Sonje Švajhler, ali i poznati tate poput Kevina Harta i Daniela Craiga.

U Baby Tula Pop Up shopu uz brojne postojeće dezene, možete isprobati i četiri nova dezena i pripremiti svoju savršenu kombinaciju za adventske šetnje:

Baby Tula Wander nosiljka inspirirana je kampiranjem i avanturama u planinama. Wander nosiljka oslikana je elementima koji prikazuju kampiranje pod zvijezdama.

Baby Tula Just Hanging je uzorak s ljenjivcima koji vise na granama na tamno zelenoj pozadini. Ovaj uzorak je idealna pozivnica na san u Tuli vašim najmanjima.

Playdate nosiljka insipirirana je veseljem koje osjećamo dok se igramo s našim najmlađima. Jednostavan i moderan  dizajn malih bijelih srca proteže se na plavoj tkanini.

Baby Tula Tempo živahni je i neutralni uzorak satkan od ponavljajućih bijelih polu-krugova na crnoj pozadini.

Uz Tulu se grlimo i mazimo, a  kad je vrijeme za to, zajedno istražujemo svijet na siguran i ergonomski način. Posjetite Tulin Pop Up dućan i odaberite svoj omiljeni uzorak!

Baby Tula Pop Up dućan je otvoren od 20. studenoga do 4. prosinca 2019. od ponedjeljka do petka od 10 do 17 i subotom od 10 do 14 sati. Posebnost su subotnja druženja s kupcima i svim zainteresiranima za nošenje u nosiljkama te kreativni natječaj u kojem možete predložiti temu budućeg dezena Tula nosiljki.

Više informacija o Baby Tula Pop Up shopu potražite na:  https://babytula.hr/

FotoPR
LifestyleZdravljeOtvoren prvi Baby Tula Pop Up dućan u centru Zagreba

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram