Ako volite floralni uzorak i romantičnu estetiku, obožavat ćete novu dizajnersku suradnju H&M-a

H&M s veseljem najavljuje ženstvenu kolekciju u suradnji s kolumbijskom dizajnericom Johannom Ortiz. Uz snažnu paletu boja, egzotične cvjetne printeve i glamurozne siluete koje su postale sinonim za Ortiz robnu marku ženstvenog odijevanja, kolekcija je prepuna elegantnih kombinacija pogodnih za dan i za noć, te za one koji su u potrazi za statement komadima.

Ekskluzivna „pred-kolekcija“ sastoji se od četiri haljine koje će biti dostupne u odabranim trgovinama i na hm.com od 3. prosinca, a glavna kolekcija bit će dostupna u ožujku 2020. godine.

Pred-kolekcija se sastoji od četiri stila koji su sinonim za koketirajuću i nezahtjevnu estetiku Johanne Ortiz: haljina-tunika, haljina na vezanje, mini haljina i duga haljine sa slojevitim krojem volana. Četiri egzotična cvjetna printa iz Ortizove arhive – “Divlje ruže”, “Raj orhideja”, “Cacatua” i “Coquelicots” – predstavljene su u živim novim bojama toplo žute, prašnjave ružičaste boje, šumko zelenoj i tamno smeđoj boji koralja, osmišljene za novu publiku s fenomenalnim volanima i valovitim detaljima na manšetama i rubovima. Kako ih sad nositi? Ortiz predlaže uparivanje s minimalnim sandalama, raskošnim naušnicama, valovima u kosi i slamnatom torbom.

“Svi printevi potječu iz moje opsjednutosti cvijećem, palmama i prekrasnim bojama s kojim sam blagoslovljena dok gledam kroz prozor kad se probudim u svojoj kući u Kaliju, u rodnoj Kolumbiji. Print Latinske Amerike i njezina jedinstveno svečana karakteristika nešto je što se može osjetiti u svakom dizajnu Johanne Ortiz, tako da sam oduševljena što će toliko žena na svijetu imati mali komad Kolumbije u svojim ormarima zahvaljujući Johanni Ortiz x H&M suradnji “, kaže Johanna Ortiz, dizajnerica i izvršna direktorica.

„Otkrivanje svijeta bujnog dizajna Johanne Ortiz, njezina upotreba boja i njen izvanredni štih za dramatične siluete bilo je sjajno iskustvo za cijeli dizajnerski tim. Za vrijeme cijelog procesa su blisko surađivali s Johannom, uživajući u njenom izuzetnom gostoprimstvu i njenom prekrasnom domu u Kaliju. Oduševljeni smo što možemo proslaviti bogatu povijest i zanat Kolumbije i donijeti Johannin dizajn koji potiče sreću kupcima H&M-a “, kaže Maria Östblom, H&M voditeljica dizajna za žensku odjeću.

Lidija Lešić prva je odjenula haljinu iz kolekcije. Fotografije potpisuje Style Zagreb.

ModaModa vijestiAko volite floralni uzorak i romantičnu estetiku, obožavat ćete novu dizajnersku suradnju...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram