Najbolji trenutak s dodjele nagrada Oscar bio je nastup Billie Eilish

Sinoć je losanđeleskom kazalištu Dolby održana 92. po redu dodjela nagrade Oscar. Akademija je i ovaj put odlučila preskočiti voditelja cerememonije zbog čega je sve skupa bilo pomalo dosadno.

Oscara za najbolji film, prvi put u povijesti dodjele dobio je film koji nije na engleskom jeziku. “Parazit” je odlična crna komedija o jazu između bogatih i sirotinje u Koreji redatelja Bong Joona-Hoa.

Skoro pa očekivano, nagradu za najbolje glumačko ostvarenje u muškoj kategoriji osvojio je Joaquin Phoenix za ulogu Jokera dok je u ženskoj kategoriji slavila Renee Zellweger za ulogu Judy Garland u biografskom filmu “Judy”. Brad Pitt je za sporednu ulogu Cliffa Bootha u Tarantinovom “Once Upon a Time in Hollywood” osvojio Oscara, a Laura Dern za najbolju žensku sporednu ulogu u filmu “Marriage Story”. Kompletnu listu dobitnika možete pogledati ovdje.

Jedan od upečatljivijih trenutaka večeri bio je nastup Billie Eilish koja je zajedno s Finneasom izvela pjesmu “Yesterday” za sve dobitnike nagrade Oscar koji su preminuli u prošloj godini (Akademija je između ostalih počast odala i producentu Branku Lustigu).

Kako je izvedba izgledala i zvučala, pogledajte u nastavku:

CelebuzzCelebuzz vijestiNajbolji trenutak s dodjele nagrada Oscar bio je nastup Billie Eilish

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram