Tri nova brenda u ponudi ShoeBeDo dućana

Vodeći brendovi sa svjetskih pista, Desigual, Guess i Liu Jo stigli u ShoeBeDo.

Brendovi o kojima priča cijeli svijet i čije upečatljive komade nose sve vodeće fashionistice stigli su u ponudu ShoeBeDo dućana i na njihov webshop. Sinonimi za ženstvenost, eklektičnost i trend već godinama oduševljavaju svojim promišljenim dizajnom i modelima koji su stvoreni da naglase osobnost.

Desigual ne treba veliki uvod jer ovaj eklektičan brend žari i pali modnom scenom od 1984. godine i u samom startu je svojim unikatnim kreacijama pronašao vojsku obožavateljica koje iz sezone u sezonu s nestrpljenjem čekaju svaki novitet. Zbog španjolskih korijena, vibrantne kolekcije pune su unikatnih i osebujnih detalja – i stvorene su za ekipu koja želi biti zamijećena, drugačija i jednostavno svoja. Osviještenost o očuvanju planete Zemlje jednako im je važna kao i kvaliteta materijala njihovih kreacija.

Guess je također dijete osamdesetih, a njihove cool kreacije obožavaju svjetske trendseterice poput Jennifer Lopez, Gigi  i Belle Hadid, Kylie Jenner, Vanesse Hudgens… Prepoznatljiv dizajn s daškom retra i vječne klasike nosiv je u svim prilikama i lako kombiniran, neovisno kakav stil preferirali. Naglasak kolekcija stavljen je na kontrastne teksture, dinamične boje i sofisticiranu ležernost. Bilo da nosite njihovu obuću ili primjetne torbe, u Guess modnim dodacima postići ćete trendi vibru za kojom svi žudimo.

Liu Jo rođen je sredinom devedesetih s jednom misijom – da svojim kolekcijama slavi ženstvenost i prirodnu ljepotu, s naglaskom na unikatnost. Talijanski stil i besprijekorna kvaliteta savršeno su isprepleteni u maštovite kreacije chic prizvuka, namijenjene svim onim djevojkama i ženama koje svojim stilom žele poručiti da su posebne, dotjerane i uvijek svoje.

Modno educiranje je završilo, a na tebi je da u velikoj ponudi koja je stigla u ShoeBeDo izabereš svoj omiljeni brend, pronađeš model koji se najviše slaže s tvojim stilom i pokažeš u maštovitim #ootd kombinacijama kako ga ti planiraš nositi u nadolazećoj modnoj sezoni! Požuri u najbliži ShoeBeDo ili na samo klik udaljen web shop www.shoebedo.com  i pronađi svoje savršene kreacije uz Desigual, Guess ili Liu Jo.

ModaModa vijestiTri nova brenda u ponudi ShoeBeDo dućana

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram