Nova A’marie kolekcija donosi romantične bezvremenske komade

'Wake up Beauty, It's Spring!'

Nježna, romantična i puna sjajnih ideja, poput pravog proljetnog jutra. Stvorena sa svrhom da traje i s fokusom na lokalno. Nova A’marie kolekcija za proljeće/ljeto 2020. poziva na modnu osviještenost i naglasak stavlja na bezvremenske komade koji traju duže od jedne sezone…

‘Kada kreirate imajući na umu prave vrijednosti, i kada se s pažnjom i poštovanjem odnosite prema ljudima i njihovoj tradiciji, unoseći pritom u svaku kreaciju veliki trud, jednostavno stvorite ljepotu.’ – izjavila je Anamarija Brkić.

Proljetna A’marie djevojka samouvjereno spaja nježno i statement, majstorica je besprijekorne elegancije, vrckava ljubiteljica djevojačke zaigranosti i zavodljiva romantičarka koja svakim svojim outfitom pokazuje koliko je individualna i posebna. Ona brine o prirodi i pažljivo bira ekološke tkanine, promišljeno investira u kreacije koje su nosive u svim prilikama i koje ne robuju trendovima već slave slow fashion pokret i unikatan stil. Njezine odjevne kombinacije u sebi nose dozu eklektizma, no istovremeno očaravaju svojom finoćom i ženstvenošću koja dolazi do izražaja u svakoj kreaciji.

Dizajnerica u novoj kolekciji akcent stavlja na vegan kožu te na brojne statement modele koji će postati miljenici svake modne individualke. Kreirani da zaokruže odjevnu kombinaciju – vrhunski krojeni baloneri, jakne, hlače, suknjekombinezoni i haljine od mekane kože ključni su komadi sezone. Baloneri u zelenoj, crnoj i boji pijeska vaš su proljetni saveznik, komad koji ćete prebaciti za jutarnju šetnju, odlazak na posao, popodnevno trčkaranje gradom, ali i u večernjim prigodama preko vaše omiljene haljine. Culottes hlače osvajaju mogućnošću kombinacija. Od onih s bijelim T-shirticama i tenisicama, preko igre s pamučnim čipkanim košuljama pa sve do slojevitih stylinga s ručno izvezenim vestama. Haljine su čarobne i jednostavno stvorene da istaknu ono najbolje na vama. Moćne i zavodljive, postaju vaš omiljeni komad za svečane prilike. Kao i uvijek, u A’marie kolekciji očekuju vas i nježne, romantične bluze pune ljupkih detalja, u zanimljivim materijalima, uzorcima i krojevima.

S posebnom pažnjom osmišljene su ručno vezene i ukrašavane pamučne veste, lako kombiniranih boja i šarmantnih vezova. Svaka kreacija dolazi s pričom – u sebi nosi lokalnu tradiciju, znanje i kvalitetu, a svrha joj je da na magičan način zaokruži vaš individualan styling.

Remenje je rađeno u nekoliko manjih tradicionalnih faktura, dok su fantastične torbe od ekološke vune rezultat suradnje brenda Wool Fabrique by Maya Bekto i A’marie. Svaka torba je zbog načina proizvodnje ručno izrađena, te je samim time unikat koji ponosno njeguje tradiciju umijeća tkanja. Bilo da ih nosite u ležernim stylinzima uz bež hlače od cupre i čipkastu bluzu, ili u nešto finijem izdanju uz lakiranu jaknu boje karamele i malu crnu haljinu – ova torba izgleda sjajno u svim situacijama!

Posebna pažnja usmjerena je i na neodoljive detalje pa tako kožne balonere krase viskozne podstave s razigranim printevima koji se prožimaju kolekcijom u obliku ženstvenih haljina i bluza. Tu su i špage s kožnim detaljima zbog kojih svaka kreacija dobiva nevjerojatno ležeran i street prizvuk, a opet ostaje elegantna i nadasve profinjena.

Bogata A’marie kolekcija pušta modnu individualku da ove tople sezone u maštovitim kreacijama pronađe svoje favorite uz koje će slaviti unikatnost. Da poput nježnog proljetnog jutra zablista s prvim zrakama sunca i svijetu pokaže zašto je tako posebna.

Kolekciju  možete pronaći u A’marie trgovini (Gundulićeva 19) i službenoj stranici brenda www.amarie-fashion.com
Sve novitete iz ponude potražite i na Instagram profilu: @amarie_official

ModaModa vijestiNova A’marie kolekcija donosi romantične bezvremenske komade

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram