Na Baby Center web shopu pronađite najbolje poklone za vaše najmlađe

Kako je napisala naša poznata pjevačica: «Nije sve otkazano. Sunce nije otkazano. Proljeće nije otkazano. Prijateljstva nisu otkazana. Obitelj nije otkazana...« Ni Uskrs nije otkazan!

Uskrs je najradosniji blagdan, ali ove ga godine nećemo provesti u obiteljskim okupljanjima. Većina nas će se pridržavati pravila socijalnog distanciranja i bake i djedove, tete i ujake pozvati na druženje putem neke od društvenih mreža ili aplikacija.

Svako dijete voli dobiti novu igračku. “Ništa nije otkazano, samo je ovo godine malo drugačije”, poručuju i iz Baby Center internetske trgovine i naglašavaju da što prije naručite poklone jer u ovim ludim vremenima, svi ćemo se potruditi da naručeni paketi dođu čim prije i razvesele mališane!

Svoje djevojčice razveselite The Bellies lutkicama koje žive u Bellyvilleu, dalekoj, dalekoj zemlji, a za njih se brine Beth, super cool dadilja. Svaka od lutkica je posebna, različitog karaktera s dodacima koji se skrivaju u pakiranju.

Tu su i Bloopies lutkice s kojim kupanje postaje velika zabava. Kada joj pritisnete trbuščić, iz usta će joj izaći voda, ako na licu ima masku, voda šprica kroz disalicu. Bloopies su ovog proljeća dobile i novu liniju Shellies – zatvorenje školjke koje, kada ih uronite u vodu, otkrit ćete poseban biser i svoju lutkicu.

Najbolji obrambeni štit uz iznimnu stabilnost i okretnost – ne tražite dalje!? Za vaše dječake tu je kolekcija igračaka Spin Fighter – kombinacija pištolja i zvrkova, različitih taktika borbe – obrana, napad, brzina, okretnost. Svako pakiranje sadrži igračku pištolj i zvrk.

A društvenih igara nikad dovoljno – imate li već cijelu kolekciju Brainbox igara? Odlično – onda proučite i Smart games ili neku drugu igru uz koju učenje postaje odlična zabava za cijelu obitelj.

I zajedno ukrasite jaja, izradite čestitke, skuhajte nešto fino!

Najbolje igračke trenutno mogu se provjeriti ovdje https://www.babycenter.hr/, a Baby Center svakodnevno će na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima https://www.instagram.com/babycenter_hrvatska/.

FotoPR
LifestyleZdravljeNa Baby Center web shopu pronađite najbolje poklone za vaše najmlađe

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram