Baby Center ponovno otvara vrata svojih trgovina

Najveći lanac dječje opreme, odjeće i obuće otvorilo vrata svojih 10 trgovina.

Prateći preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite, tvrtka Baby Center, specijalizirana trgovina s najvećom ponudom dječjih kolica, autosjedalica, odjeće, obuće, kozmetike, igračaka, namještaja i ostalih potrepština, danas je otvorila vrata svojih 10 trgovina. Otvorene su trgovine u Puli, Rijeci, Zadru, Splitu, Varaždinu, Osijeku, a od srijede i u Virovitici. U Zagrebu su otvorene trgovine na Žitnjaku, Jankomiru, u Buzinu i Westgateu, dok su trgovine u outletima su do daljnjeg zatvorene. Za one koji žele i dalje kupovati iz sigurnosti svog doma mogu posjetiti internetsku trgovinu www.babycenter.hr.

Stigle su nove kolekcije odjeće, obuće, sportskih rekvizita za vrt i dvorište te je ponovo moguće isprobati autosjedalice prije kupnje, a krenuli su i s međusezonski popusti na odabranu odjeću i obuću.

Radno vrijeme ovaj tjedan je od 9 do 19 sati, bez pauze.

Iz tvrtke žele naglasiti kako aktivno prate razvoj situacije s koronavirusom te poduzimaju sve potrebne mjere kako bi spriječili širenje virusa te maksimalno zaštitili zaposlenike i klijente.

Sve akcije trenutno mogu se provjeriti ovdje, a Baby Center svakodnevno će na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

FotoPR
LifestyleZdravljeBaby Center ponovno otvara vrata svojih trgovina

Joolz predstavlja svoja najnovija kolica inspirirana iskustvima tisuće roditelja

Joolz, svjetski najbrže rastući brand premium dječjih kolica, predstavio je najnoviju generaciju kolica - Joolz Hub2. Jedinstvena, kompaktna kolica koja besprijekorno kombiniraju najbolju udobnost...

Facebook

99,687FanovaLajkaj