Jeste čuli za Wine to go? Uživajte u dobrom vinu i Aperolu bilo kada i bilo gdje!

Nova vremena u kojima živimo stvorila su nam neke nove navike, običaje i rituale. Upravo u tim novim vremenima možemo reći da više nego ikada prije, okupljamo se i uživamo vani na suncu i prirodi s obitelji ili prijateljima.

Proteklih nekoliko mjeseci svjedoci smo da su se razne proslave poput rođendana upravo odvijale na livadama, gradskim klupicama ili bilo kojim otvorenim mjestima, ali u svakoj proslavi i druženju nedostajao je jedan praktičan “detalj” bez kojeg je zdravica nezamisliva. Wine to go projekt je koji ima za cilj svim vinoljupcima omogućiti uživanje u dobrom vinu bilo kada i bilo gdje.

Sada više nema razloga da na izletima ili drugim okupljanjima kada vam je bilo nezgodno nositi vino, uživate u dobrim vinima gdje god se nalazili. Kako bi zadovoljili ukuse i želje svih, Wine to go dolazi kao: Chardonnay, Merlot, Rose ili Aperol Spritz.

Praktičan i profinjen dizajn pakiranja ovih vina, svakako će postati omiljen dodatak svim vašim proslavama i zajedničkim trenucima.

Merlot 

Ugodan i vrlo bogat miris u kojem se isprepliću note zrele trešnje sa malinom. Okus je intenzivan, pun i trajan, umjerenih tanina, zavodljive pitkosti i naglašene voćnosti. Živahne kiseline ostavljaju dojam ugodnog i lagano  pikantnog završetka.

Rose

Lijepe je žive i kompaktne ružičaste boje. Miris je diskretan i nježan, ali izrazito ugodan i postojan. Nježne nijanse livadnog cvijeća miješaju se sa atraktivnim voćnim notama maline. Okus je osvježavajući, ugodan i u skladu sa mirisom.

Chardonnay

Prepoznatljivi, sortni mineralno-voćni miris je jednostavan i blag. Voćne arome asociraju na marelicu i krušku, a tonovi cvjetnih nota odaju mineralnost. Na okus je elegantan, harmoničan. Orašasto voće, zrelost, sa živahnim kiselinama, daju lijep gorkast okus i nježnu voćnost.

Aperol

Osvježavajuća aroma tropskog voća krasi ovaj spritz. Poznati Aperol je sažet u karakterističnom okusu gorke naranče i citrusa. Punog je  i snažanog  okusa, s dozom neophodne elegancije i svježine za užitak ispijanja.

Praktičan i profinjen dizajn pakiranja ovih vina, svakako će postati omiljen dodatak svim vašim proslavama i zajedničkim trenucima,a pronaći ćete ih na ovim prodajnim mjestima:

  • Vinolog, Božidara Adžije 34, Zagreb, Kaufland, Zagrebački dućani Panda, Zagrebački dućani Decentia, Trgovine Vindije, Ina, Lukoil, Vinolog online shop, Glovo, Wolt
FotoPromo
GastroJolie apetiteJeste čuli za Wine to go? Uživajte u dobrom vinu i Aperolu...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram