Personalizirane torbice s porukom domaćeg brenda idealan su poklon za mamu ili prijateljicu

Sami izaberite poruku, materijal i boju torbice pa oduševite dragu osobu.

Bliži nam se praznično vrijeme, božićni blagdani i mnoge prigode za darivanje pa smo već krenuli u potragu za unikatnim darovima kojima možete razveseliti svoje bližnje. Iako su darovi poput parfema, knjiga ili pak toplih vunenih vesti tijekom zimskih mjeseci klasika, mi smo pronašli poklon koji spaja ručni rad, eleganciju i vječnu strast svih žena – torbicu.

Naime, hrvatski brend Danidi već nekoliko godina obogaćuje naše tržište svojim visokokvalitetnim unikatnim torbicama koje su ujedno praktične, ali i profinjene, a sada su izbacili u prodaju i opciju personalizacije. To znači da je njihov najpopularniji Diva model torbice sada moguće naručiti i sa osobnom porukom, posvetom ili citatom na unutrašnjoj strani. Savršena poklon ideja, zar ne?

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DANIDI Official (@danidi_official)

U toplim nijansama jeseni ili pak u pastelnim tonovima, Diva torbice u svakoj varijanti izgledaju odlično, a lako ih je kombinirati u svim prilikama. Ovaj model s porukom po vašem izboru može se kupiti za 450 kuna. Kupci mogu birati između zlatnog ili srebrnog lanca i niza boja, tekstura i materijala pa torbica doista može biti napravljena posve prema vašim željama. Jedinstven personalizirani dar koji bi oduševio svaku ženu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DANIDI Official (@danidi_official)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DANIDI Official (@danidi_official)

ModaModa vijestiPersonalizirane torbice s porukom domaćeg brenda idealan su poklon za mamu ili...

Zelene slavonska oaza: Park šuma Jankovac zove vas u posjet

Hrvatska se zazelenila, a prolistala drveće, svježa trava i visoke proljetne temperature zovu nas da svaki slobodan trenutak provodimo u prirodi. Osim očitih opcija,...

Čista i njegovana kosa nikad ne izlazi iz mode

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura. Frizura s kojom (oduvijek)...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram