Postoji li išta bolje od ovog gina s okusom Jaffa keksa? Mi mislimo da ne

Jednostavno smo oduševljeni.

Ne znate koje biste alkoholno piće poslužili na blagdanskim intimnim zabavama ili za vrijeme druženja petkom? Pronašli smo gin koji okusom neodoljivo podsjeća na Jaffa kekse od čokolade i naranče. Ovaj neobičan spoj gorkog gina, slatkoće čokolade i svježine naranče u Jaffa Cake Ginu oduševio je ginoljupce diljem svijeta, pa vjerujemo da ni vas ne bi ostavio ravnodušnima.

S obzirom na to koliko je gin postao popularan zadnjih nekoliko godina, danas ga možemo pronaći u bezbroj varijanti okusa i mirisa, no ovaj nam je definitivno među dražima. Destiliran sa svježim narančama i narančinim korama, kakao prahom i samim Jaffa keksima, ovaj gin okusna je alkoholna bomba koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

Lako se ispija zahvaljujući svojoj slatkoći i svježini, a istovremeno ne gubi na snazi samog alkohola. Baš zato što je toliko ukusan treba paziti kada ga se pije, jer se lako može zalomiti čašica previše.

Nakon gina s medenjacima, ružinim puopoljcima, krastavcima i začinima, ova verzija svakako je više orijentirana na široku „publiku“, tj. široki dijapazon ljubitelja neobičnih pića koji vole isprobavati začudne okuse slavnih žestica.

Ako ste se prepoznali među onima koji potencijalno ne bi mogli odoljeti kombinaciji Jaffa keksa i gina, bocu Jaffa Cake Gina možete kupiti na Amazonu i to za 35 dolara, odnosno 222 kune.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Gin Sanctuary (@theginsanctuary)

GastroJolie apetitePostoji li išta bolje od ovog gina s okusom Jaffa keksa? Mi...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram