Tražite drvene ukrase i dodatke za dom? Ovaj domaći brend ima sve što vam treba

"Bug in my Home" proizvodi očarali su nas na prvi pogled, a sada će i vas.

Ako nas je nečemu naučila 2020. godina, onda je to važnost udobnosti i komfora u našim domovima. Zbog pandemije nismo nikad manje izlazili, a kauč je mnogima postao i mjesto odmora i kućna poslovna “oaza” pa smo zbog tih velikih životnih promjena u navikama počeli shvaćati koliko je bitan prostor koji nas okružuje.

Mnogi su se tako dali u renoviranje stanova i kuća, farbali zidove i mijenjali raspored namješataja, a ako ste vi među onima koji vole svoj dom oplemeniti i zanimljivim detaljima – imamo pravu stvar za vas! Hrvatski brend “Bug in my Home” u ponudi ima unikatne, ručno rađene zdjele, svijećnjake, vaze i ukrase od punog drveta, a koje vlastitim rukama stvara i tokari arhitektica Karolina Kukec.

Karolina je vlasnica vlastitog obrta, ali i arhitektonskog ureda, a uređuje i svoj blog po kojem je ovaj brend dobio i ime. Kroz tu online platformu dugo je vremena samo progovarala o estetici koju voli i koja ju veseli, a zatim se bacila u stvaranje drvenih remek-djela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Karolina Kukec Kassal (@buginmyhome)

Od vaza od punog drva masline pa sve do malih zdjelica od orahovine – u ponudi “Bug in my Home” mogu se pronaći doista raznih dekorativni predmeti za dom koji zrače osobnošću. Svojim minimalističkim izgledom se mogu uklopiti u svaki interijer, ali mu dati i toplinu.

Prirodni materijal, ručna izrada i limitirane kolekcije čine ove proizvode doista prekrasnim dodatkom svakog doma, a ako vas zanima njihova kupnja, sve što je trenutno u ponudi možete pronaći na službenom web shopu brenda. Dobro je unaprijed znati i to da ovi komadi nisu pretjerano skupi!

U nastavku vam donosimo nekoliko primjera vaza, zdjelica, pladnjeva i svijećnjaka koji su nama zapeli za oko.

Zdjela za posluživanje s postoljem – 40 eura
Set 4 mala svijećnjaka – 30 eura
Zdjelica za med – 12 eura
Vaza – 50 eura
Set ukrasa za bor – 20 eura
Pladanj za kolače – 73 eura
Set zdjelica – 32 eura
Set tri svijećnjaka – 65 eura
Set zdjelica – 59 eura
Jolie domJolie biraTražite drvene ukrase i dodatke za dom? Ovaj domaći brend ima sve...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram