Već je snimljeno 5 novih epizoda serije “Lupin” koja ruši rekorde gledanosti

Iako još nema potvrde kada točno možemo očekivati nove epizode, šuška se da bi to moglo biti krajem ove godine.

“Lupin” je kriminalistička serija s elementima pljačke utemeljena na jednoj od najpoznatijih francuskih knjiga o Arsenu Lupinu autora Mauricea Leblanca iz 1905. godine. Radnja prati priču glavnog lika pod imenom Assane Diop koji uz pomoć još nekolicine ljudi planira izvesti veliku pljačku skupocjene ogrlice, ali sama priča krije nešto zanimljiviju i dublju priču. Fenomenalni Omar Sy glavni je lik koji nas odmah na početku serije upoznaje s detaljima pljačke ogrlice Marije Antoanete, a koju planira izvesti uz pomoć još dva kriminalca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LUPIN (@lupinnetflixtv)

No, iako bi vam se iz kratkog sadržaja moglo učiniti kako se radi tek o još jednoj krimi seriji s elementima akcije, “Lupin” je mnogo više od toga. Već u prvoj epizodi postaje jasno kako se radi o psihološkoj drami koja prati emocionalnu osvetu pojedinca.

Šarmantna, zanimljiva, s mnogo obrata i iznenađenja – ova serija s razlogom je gotovo preko noći postala TV hit za koji su se “zapalili” gledatelji diljem svijeta. U samo pet epizoda “Lupin” nas je uspio osvojiti svojom karizmom, šarmom, osobnom pričom i neobičnim zapletima pa bismo mogli zaključiti kako je ova serija savršen odabir za sve one koji vole neizvjesnost, trilere i napetu radnju koja ih cijelo vrijeme drži uzbuđenima.

Kada možemo očekivati nove epizode?

U prvom dijelu sezone na Netflixu mogli smo pogledati pet epizoda, a sada je otkriveno da je već snimljeno ostalih pet koje će komplementirati prvu sezonu. Očekivano, u epizodama drugog dijela pojavit će se ista glumačka postava, a kreatori serije već su sada potvrdili da možemo očekivati i drugu sezonu te da je prvih 10 epizoda prvo poglavlje puno veće priče.

Iako još nema potvrde kada točno možemo očekivati nove epizode, šuška se da bi to moglo biti krajem ove godine.

CelebuzzCelebuzz vijestiVeć je snimljeno 5 novih epizoda serije "Lupin" koja ruši rekorde gledanosti

„Kućna“ verzija brow lifta po prvi puta dostupna je i u Hrvatskoj

Beauty inovacije iz dana u dan, preplavljuju društvene mreže, a itekako je teško, ako ste prava beauty entuzijastica, ne zajahati na isti taj val....

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram