Maštamo o nošenju seksi slip haljina, pa smo pronašli par zavodljivih modela

Nema veze što ih nemamo gdje nositi, ponekad se samo želimo osjećati lijepo.

Brojke zaraženih koronavirusom polako, ali sigurno opadaju, a nakon gotovo dva mjeseca lockdowna ponovno se počinjemo nadati da bi barem neke od epidemioloških mjera mogle popustiti. S obzirom na to da smo većinu zime proveli u svoja četiri zida, bez druženja, blagdanskih partyija i domjenaka, nije ni čudo da već doslovno sanjamo dan kada ćemo moći otići u restoran ili u neki noćni izlazak i barem na trenutak zaboraviti na realnost.

Baš zato što smo stalno na relaciji kauč-krevet-radni stol, rijetko kada izlazimo iz trenirka i tajica, pa smo sada već kronično željni dotjerivanja i seksi izgleda. Sanjarimo o nošenju party štiklica, nanošenju šljokaste šminke i ludim izlascima, a i o zavodljivim slip haljinama kojih nikada ne možemo imati previše u ormaru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli STYLE PRINTS (@styleprints)

Svestrane, minimalističke, uvijek udobne i ženstvene – slip haljine su izbor mnogih žena kada žele izgledati seksepilno, ali i profinjeno. Mogu se kombinirati na cool blejzere, kožne jakne ili pak nositi same tijekom toplijih mjeseci pa je s njima moguće stvoriti razne odjevne kombinacije za svako doba dana i noći.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli STYLE PRINTS (@styleprints)

Dali smo si truda pa smo istražili Asosovu ponudu slip haljina te smo izvukli deset vrlo lijepih modela. Možda ih za sada i nemamo gdje obući, ali zato ih možemo imati u pripremi za neka ljepša vremena.

42 funte
26 funti
19 funti
37 funti
65 funti
37 funti
35 funti
29 funti
25 funti
18 funti

ModaTrendoviMaštamo o nošenju seksi slip haljina, pa smo pronašli par zavodljivih modela

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram