Ne možemo prestati razmišljati o ovom baloneru iz H&M-a!

Već ga zamišljamo u svim proljetnim scenarijima...

Kolekcije koje H&M ima s poznatim dizajnerima nešto su što se svake godine posebno očekuje tako da iznimka nije bila ni ova godina u kojoj smo saznali da će high street gigant izbaciti kolekciju u suradnji s modnom dizajnericom koja živi i radi u Londonu – Simone Rocha.

Kolekcija Simone Rocha x H&M uključivat će Rochin potpis na ženskoj, muškoj i dječjoj kolekciji. To je ujedno i prvi put da Rocha nudi kolekciju za cijelu obitelj. Svaka kategorija sadržava kompletan look; odjeću za posebne prilike uključujući haljine od tila, uz pletenine, košulje, odjeću za van poput balonera, ležernih majica, modnih dodataka, uključujući svjetlucavi nakit i obuću ukrašenu biserima. Ovdje možete pogledati sve komade!

Sigurni smo da su ljubiteljice romantičnog dizajna već pronašle komade koje žele vidjeti u svojoj garderobi, a nama je za oko zapeo jedan jako poseban baloner!

Napravljen u neutralnoj bež boji, baloner dolazi s puff rukavima koji se u donjem dijelu mogu stegnuti u mašnu. Moramo priznati da ćemo na dan shoppinga čekirati i mušku verziju koja dolazi s biserima na ovratniku i sigurno bi mogla funkcionirati u ženskoj garderobi.

Nažalost, cijene još nisu otkrivene, a u svakom slučaju zapamtite datum 11. ožujka kada će se cijela kolekcija moći pronaći na virtualnim policama poznatog brenda.

FotoH&M
ModaTrendoviNe možemo prestati razmišljati o ovom baloneru iz H&M-a!

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram