Za svog ljubimca želite najbolje? Kupite mu ovaj slatki jastučić punjen ljuskicama heljde

Naši kućni ljubimci zaslužuju samo najbolje, a mi smo pronašli jastučiće i krevetiće s domaćim potpisom koji će zadovoljiti svaku slatku njuškicu.

Nedavno smo pisali o H&M-ovoj i Zarinoj liniji za kućne ljubimce u kojima su se mogle pronaći i dekice, krevetići i ležaljkice za pse, no ovog puta imamo nešto puno bolje. Uvijek se trudimo podržati domaći dizajn, a sada smo otkrili i brend Kreativni brlog, iza kojeg stoji Jasminka Fuchs, a koji je specijaliziran za proizvodnju meditacijskih jastuka, joga bolstera i, odnedavno, krevetića i jastuka za kućne ljubimce.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jasminka Fuchs (@kreativnibrlog)

Unikatni, rađeni po mjeri i u bojama i printevima koji se vama najviše sviđaju, ovi su jastuci prava odaza udobnosti za vašeg četveronožnog prijatelja. Naime, jastuci za ljubimce punjeni heljdinim ljuskicama su najkvalitetnije i najzdravije rješenje za dobar san i odmor svakog ljubimca. Ispunjeni su organski uzgojenom heljdom, a navlaka je sašivena od čvrstog impregniranog dekor materijala, otpornog na grebanje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jasminka Fuchs (@kreativnibrlog)

Heljdine ljuskice savršeno se prilagođavaju tijelu životinje te pružaju maksimalnu potporu kralježnici, a jamče i udoban i mek ležaj. Održavanje jastuka za spavanje od heljde je jednostavno i osigurava visoku higijenu jastuka. Vanjsku navlaku možete prati na 40°C. Vanjska navlaka je impregnirana i po potrebi se svakodnevno lako održava tako što je prebrišete vlažnom krpom. Ljuskice se nalaze u posebno zaštićenoj unutarnjoj navlaci koju je dovoljno prozračiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jasminka Fuchs (@kreativnibrlog)

Kreativni brlog je inače dobro poznata kreativna adresa za sve one koji su željni unikatnih dodataka za svoje meditativne prakse, jedinstvenih joga torbi ili bolestera, ali i za sve one koji žele naučiti novu vještinu – točkanje mandala. Taj je brend Jasminka Fuchs pokrenula iz čiste ljubavi i strasti prema šivanju, a u par godina je postala vrlo omiljena i prepoznatljiva na lokalnoj sceni ručno rađenih proizvoda.

Njezini nas šareni jastuci oduševljavaju, a sigurno smo da na njih ravnodušni ne bi ostali ni kućni ljubimci. Jastuci se mogu kupiti u webshopu Kreativnog brloga ili pak naručiti putem profila na Instagramu i Facebooku. Cijene variraju ovisno o veličini krevetića i jastuka, a kreću se od 240 do 460 kuna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jasminka Fuchs (@kreativnibrlog)

Jolie domJolie biraZa svog ljubimca želite najbolje? Kupite mu ovaj slatki jastučić punjen ljuskicama...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram