Vidljive bore 28-godišnje žene povećavaju se za 52 posto kada napuni 36. godinu – kako smanjiti taj postotak?

Pravo je vrijeme za borbu protiv prvih bora!

Znate li da prve bore nastaju već u dvadesetima i to oko očiju i na rubovima usana? Jedno je britansko istraživanje pokazalo je kako će se vidljive bore prosječne 28-godišnje žene povećati 52 posto kada ona napuni 36. godinu. No, ako vodi brigu o licu i njeguje ga hidratantnom kremom sa zaštitnim faktorom, pojava bora će se povećati za “samo” 22 posto.

Dakle, UV zračenje, zagađenje, plavo svjetlo monitora kojeg i onako svi previše koristimo, loša prehrana, previše alkohola i, naravno, stres, dodajte još i genetsko nasljeđe, potiču prekomjernu proizvodnju radikala, dolazi do oksidativnog stresa koji pak dovodi do oštećenja stanica kože. Koža ubrzano stari i gubi elastičnost, smanjuje se proizvodnja kolagena i pojavljuju se bore.

Stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène s tim su ciljem razvili A-OXitive liniju, provitaminsku rutinu protiv prvih bora, oksidativnog stresa i zagađenja te PhysioLift liniju koja zaglađuje duboke bore i brazde te vraća volumen zreloj koži. Više informacija o anti-age linijama potražite ovdje.

Eau Thermale Avène A-oxitive

A-Oxitive dnevna, vodena krema za zaglađivanje, umornoj koži vraća energiju, zaglađuje prve bore i fine linije. Ako je vaš ten beživotan, a tekstura kože neujednačena, onda je ovo proizvod za vas. A-Oxitive noćna piling krema pomaže u postizanju rafinirane teksture kože i vraćanju tene. Koža je više tonirana i vidljivo glađa i namijenjena je svim tipovima kože. A-Oxitive antioksidantni serum zaštitni je sloj koji brani od štetnih učinaka oksidativnog stresa prilagođen svim tipovima kože. Lagan za nanošenje, bez ljepljivog učinka, brzo se upija i blagog je mirisa. Vodena i nemasna tekstura seruma brzo se upija u kožu, ostavljajući je hidriranu. Bore i fine linije se zaglađuju, a pore su manje vidljive. Za umornu kožu područja oko očiju kojoj nedostaje energije, za prve bore i fine linije te beživotan ten tu je A-Oxitive krema za zaglađivanje područja oko očiju.

Eau Thermale Avène PhysioLift 

PhysioLift liniju proizvoda čine PhysioLift dnevna njega dolazi u dvije teksture: emulzija (za normalnu do mješovitu) odnosno krema (suhu do vrlo suhu kožu), a namijenjena je dnevnoj anti-age njezi osjetljive kože. PhysioLift Protect krema za zaglađivanje SPF 30 smanjuje vidljive znakove starenja, istovremeno štiteći kožu od fotostarenja, zahvaljujući ekskluzivnoj patentiranoj kombinaciji komplementarnih anti-aging sastojaka.

PhysioLift noćni balzam donosi svježi izgled tako što učvršćuje kožu, smanjuje izraženost bora i uklanja znakove umora. PhysioLift oči je krema namijenjena osobama s osjetljivom kožom oko očiju, a posebna tekstura omogućuje da aktivni sastojci  djeluju tijekom cijele noći na ciljani način bez bojazni da će proizvod završiti u očima.

FotoPromo
BeautyBeauty vijestiVidljive bore 28-godišnje žene povećavaju se za 52 posto kada napuni 36....

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram