Proljetni detoks organizma uz ukusni zeleni smoothie koji će vas dugo držati sitima

Očistite tijelo od toksina uz ovaj smoothie od špinata, naranče i jabuke.

Puno se priča i govori o detoksikaciji organizma, procesu izbacivanja toksina iz tijela. Ovo je posebno popularna tema nakon svakih blagdana, kada većina nas pretjera s jelom i pićem te osjeća posljedice pretjerivanja danima. Kako bismo što bolje uspjeli povratiti energiju i ponovno se osjećati lagano, poletno i vitalno, odlična je ideja isprobati piti zelene detoksikacijske smoothije.

S obzirom na to da je sirova hrana trenutno veliki trend u svijetu, a svakodnevno se objavljuju nove studije koje pokazuju zašto je taj tip prehrane odličan za naše tijelo i zdravlje, donosimo vam recept za jednostavan, a vrlo ukusan i zasitan zeleni smoothie koji će potaknuti probavu.

Jednostavni sastojci i dobar blender su sve što vam treba kako biste i vi mogli uživati u blagodatima ovakvih ukusnih, a ultrazdravih recepata.

Smoothie za detoksikaciju

Sastojci: 

  • 1 banana
  • 1 naranča
  • 1/2 jabuke
  • 1 šaka špinata
  • 1 čaša vode

Postupak pripreme:

Prvo sve sastojke narežite. Voće na kockice ili kolutiće, a listove špinata malo usitnite. Zatim prvo u blender stavite voće, a onda špinat i sve izmiksajte. Ulijte na kraju čašu vode i dobro u blenderu povežite. Ako želite, receptu možete dodati i žlicu mljevenog lana, koji će dati tijelu dodatnu energiju. Također, odlična je opcija da banani i jabuci dodate još i kiwi, riznicu vitamina C.

GastroGreen healthyProljetni detoks organizma uz ukusni zeleni smoothie koji će vas dugo držati...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram