Neodoljiva kolekcija donjeg rublja stiže u H&M

H&M pokreće svoju prvu suradnju s robnom markom donjeg rublja – Love Stories iz Amsterdama. Stvoren u 2013. od strane talentirane Marloes Hoedemana, Love Stories poznat je po svojim eklektičnim printevima, mix-and-match pristupu te udobnom dizajnu. H&M x Love Stories kolekcija će sadržavati klasične Love Stories komade dizajnirane u suradnji s H&M timom, koji će biti dostupni u odabranim trgovinama širom svijeta, kao i on-line od 9. kolovoza.

Posebno za ovu priliku Hrvatska It djevojka Rita Rumora odlučila se poigrati Love stories komadima. Fotografiju potpisuje Senja Wild a make up Bela Make Up – Lada Mitrašinović .

H&M x Love Stories suradnja se temelji na kolekciji za žene s prekrasnim i udobnim asortimanom donjeg rublja i tunika zajedno s odjećom za spavanje, maskom za oči, čarapama i putnim vrećicama od satena, čipke i mekog poliamida. Dizajniran zajedno od strane H&M tima i Love Stories, svi dijelovi imaju prepoznatljiv Love Stories print i kombinacije boja, koje Hoedeman voli nazvati “savršenim neskladom”. Leopard uzorak, zvijezde i naglašeni cvjetni motivi pomiješani su s čipkom, prugama i nezaobilaznim volanima. Paleta boja sastoji se od tamno ružičaste, crne i maslinaste zelene boje. Sve se može lako kombinirati i prilagoditi raspoloženju i omogućiti da izrazite svoj osobni stil.


“Rublje je uvijek bio važan dio mode. Ovom suradnjom želimo pokazati da donje rublje može biti jednako zabavno i izražajno kao i odjeća, čak i ako nije uvijek vidljivo. Oduvijek smo se divili Marloesu zbog njene energije, pozitive, naravno, dizajna, tako da smo oduševljeni s ovom suradnjom”, kaže Pernilla Wohlfahrt, kreativni direktor za H&M.


“Volim nazvati suradnju između
Love Stories i H&M-a ljubavnom vezom! Od prvog dana prisutno je nevjerojatno poštovanje jednih prema drugima i kemija između svih dizajnera, tako da je spoj nevjerojatan. Kolekcija se se temelj na kultnim Love Stories komadima donjeg rublja – i ‘savršenim neskladom printeva i boja “, kaže Marloes Hoedeman, osnivačica Love Stories.

ModaModa vijestiNeodoljiva kolekcija donjeg rublja stiže u H&M

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram