Pleteni topići su ‘it’ komad ovog proljeća. Spremili smo vam shopping vodič

Heklanje i kukičanje više ne povezujemo s tabletićima na televizorima već s jako seksi topićima!

Nekoć je pletivo bilo rezervirano samo za vestice, pulovere i šalove kojima smo se grijali tijekom hladnih, zimskih mjeseci, no unazad par sezona u modu su se vratili kratki, crop topići napravljeni upravo raznim tehnikama pletenja, kukičanja i heklanja. Ovaj povratnički stil zapravo je referenca na vesele pletene haljine i majice iz 1970-ih, a danas dolazi u profinjenijim i izazovnijim modelima no ikad prije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ??????? ?????? (@crochet_antu)

Pleteni crop topovi, heklani grudnjaci, mali prsluci bez rukava ili pak kratke kukičane majice preplavile su high street ponudu, a baš svaki popularni brend ima barem nekoliko modela u ovom stilu. Također, jako su “in” neutralne boje, kao i one pastelne, koje naglašavaju preplanulu ljetnu put.

Dali smo si truda te smo sastavili mali shopping vodič, odnosno pregled 10 modela pletenih topića iz aktualne high street ponude pet popularnih brendova – Zare, Manga, H&M-a, Stradivariusa i Reserveda. Osim što ovakvi topovi mogu biti izazovni, oni su zavisno o stylingu i vrlo praktični ili pak slatki. U nastavku pronađite naših deset preporuka za kupnju i uvjerite se kako ljetni pleteni komadi nikad nisu bolje izgledali.

Zara: 

Zara pleteni kukičani top – 149 kuna
Pleteni top Zara – 119 kuna

Mango: 

Mango pleteni topić – 169 kuna
Mango kukičani topić – 199 kuna

H&M:

35 eura
10 eura

Stradivarius: 

Stradivarius topić pleteni – 100 kuna
Stradivarius heklani top – 149 kuna
Stradivarius heklani prsluk – 139 kuna

Reserved: 

Reserved pleteni top – 119 kuna
ModaTrendoviPleteni topići su 'it' komad ovog proljeća. Spremili smo vam shopping vodič

„Kućna“ verzija brow lifta po prvi puta dostupna je i u Hrvatskoj

Beauty inovacije iz dana u dan, preplavljuju društvene mreže, a itekako je teško, ako ste prava beauty entuzijastica, ne zajahati na isti taj val....

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram