Napokon! Otvorio se dućan modnog brenda koji smo dugo čekali na našim prostorima

Stigao je dašak neopterećenog skandinavskog duha i jedva čekamo obaviti shopping...

Koliko god imamo dojam da smo “zatrpani” modnim brendovima i da je izbor ogroman kada želimo obnoviti garderobu, ipak situacija na našem tržištu još uvijek nije zadovoljavajuća i ako se zaputite u potragu za nekim konkretnim modnim komadima, nerijetko ćete ostati razočarani manjkom izbora. Upravo zato razveselila nas je vijest da je otvoren službeni Scotch & Soda dućan u Hrvatskoj!

Scotch & Soda monobrend dućan, čiji je ekskluzivni zastupnik Europa 92 koja pod svojim okriljem ima nekoliko brendova koje nikada ne preskačemo u potrazi za dobrim modnim rješenjima, nalazi se na prvom katu Arena centra, a dovoljan je samo jedan pogled na trenutne kolekcije da zaključite da vrijedi čekirati komade koji se nalaze na policama ovog dućana.

Za one koji možda ne znaju, Scotch & Soda nastao je u Amsterdamu i možda upravo ta činjenica najbolje opisuje estetiku brenda koja je lepršava, autentična i jedinstvena te savršeno utjelovljuje neopterećeni skandinavski duh koji mnogi pokušavaju evocirati. Odjeća je miks klasičnog i suvremenog duha, eklektičnosti, boja, uzoraka, detalja te raznih tekstura, ali nikad nauštrb nosivosti, udobnosti i praktičnosti.

Što vrijedi kupiti?

U ponudi ćete pronaći kvalitetne materijale i dizajn koji ima potencijal “preživjeti” više sezona u ormaru, a to se slaže i s filozofijom brenda koja uključuje brigu o okolišu te poticaj da za sebe birate pametnije komade koji će svojom kvalitetom i bezvremenskim dizajnom uvijek imati mjesto u vašoj garderobi.

Između ostalog, brend Scotch & Soda prepoznatljiv je po upečatljivim i jedinstvenim uzorcima pa smo za vas izdvojili košulje, haljine, suknje i hlače koje će zasigurno privlačiti poglede, a uz to su idealni za toplu sezonu pred nama. Posebno vrijedi spomenuti košulju s mašnom koja ima šarmantni print aviona, sunca, mora i oblaka, a tu su i vibrantne haljine u smeđim, crvenim i žutim nijansama koje mogu funkcionirati od jutra do mraka, ovisno kako ih stilizirate.

Ako pak preferirate jednu boju, u aktualnoj kolekciji pronaći ćete predivnu wrap haljinu u menta nijansi, laneni sako i hlače u bež boji te fantastičan kombinezon od trapera koji možemo zamisliti u brojnim prigodama. Što smo još izabrali, pogledajte u nastavku i ne zaboravite prvom prilikom svratiti u ovaj novootvoreni dućan koji vas čeka na prvom katu zagrebačkog Arena centra.

ModaTrendoviNapokon! Otvorio se dućan modnog brenda koji smo dugo čekali na našim...

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram