Baby Center slavi svoj deveti rođendan genijalnim sniženjima na kupljenu odjeću i obuću!

Devet im je godina tek!

Rođendan je vrijeme kada se osvrnemo unatrag, zahvalimo na svim lekcijama i uspomenama, ali i na prekrasnim ljudima koji su bili s nama na tom putu. Nerijetko su i rođendanske proslave pravi problem – ako ne znaš kako ga proslaviti. Kako bi svojim vjernim kupcima zahvalili na svim godinama provedenim uz Baby Center i na povjerenju koje su im dali u opremanju, odijevanju i izboru prvih igračaka, pripremili su zanimljiva sniženja.

Od 27. rujna do 3. listopada kod kupnje dva komada (odjeća i obuća) daruju popust od 20%. Kod kupnje 3 i više komada odjeće daruju popust od 30%. Vjerujemo kako će svatko pronaći ponešto za svoje klince i klinceze.

Ne zaboravite na ostale ponude i uvijek aktualne prigodne akcije! Sve možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

FotoPR
LifestyleZdravljeBaby Center slavi svoj deveti rođendan genijalnim sniženjima na kupljenu odjeću i...

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram