Pronašli smo dva apsolutno predivna Rituals Cosmetics adventska kalendara

Čarobna pakiranja koja čuvaju mnoga beauty iznenađenja.

Odbrojavanje do Božića počelo je još u rujnu s prvim adventskim beauty kalendarima koji su došli u prodaju, no niti jedan dosad nas se nije toliko dojmio kao ova dva s potpisom Ritualsa. Naime, znamo da je adventsko razdoblje tradicionalno obilježeno veseljem, malim poklonima i pripremama svih vrsta za Božić, kao i da smo kao djeca svakog dana Adventa otvarali male prozorčiće u kartonskim kalendarima i uživali u otkrivenim slatkim iznenađenjima. Obično se radilo o čokoladicama ili bombonima, no sada su nam u odrasloj dobi malo draže neke luksuznije opcije proizvoda – poput vrhunske kozmetike.

Nakon Chanela i L’Occitanea, došao je red i na to da vam predstavimo prekrasne Rituals adventske beauty kalendare koji sadrže 24 mala, ali istovremeno raskošna iznenađenja u formi odlične kozmetike. Rituals adventski kalendari tako dolaze u dvije verzije, onoj 2D u formi visoke zlatne kućice, te u 3D formi koja imitira maleni gradić prekriven snijegom. U oba dva ova kalendara nalaze se 24 beauty proizvoda iz različitih Rituals linija. Od pilinga za tijelo, preko krema za ruke pa sve do mirisnih svijeća – u ova se dva kalendara može pronaći širok spektar iznenađenja koja će oduševiti sve beauty entuzijaste.

Oba dva kalendara dolaze u pakiranju velikog zlatnog poklona s crvenom vrpcom, a cijena onog 2D, koji se službeno zove “The Ritual od Advent Exclusive” je 59,90 eura, a cijena “Deluxe” 3D kalendara 89,90 eura. Oba dvije opcije možete naručiti na službenom webshopu brenda, a mi bismo vam preporučili da s kupovinom svakako požurite, jer će se ove prekrasne kutije pune odličnih kozmetičkih proizvoda u studenom zasigurno početi prodavati vrtoglavom brzinom.

Osim što su pakiranja jako lijepa, dobro je znati i to da se u ovim kalendarima nalaze i proizvodi i za muškarce i za žene, pa ćete investiranjem u neki od njih razveseliti svakoga, neovisno o spolu. Mi svakako mislimo da bismo se veselili svako jutro Adventa buditi i čak 24 dana za redom otkrivati što nam je to sve Rituals pripremio kao zagrijavanje za Božić.

BeautyDekorativna kozmetikaPronašli smo dva apsolutno predivna Rituals Cosmetics adventska kalendara

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram