Volite pse i mačke? Znamo što si morate pokloniti ovog prosinca

Hoodica u kojoj planiramo obaviti sva prosinačka druženja i ljenčarenja...

Debelo smo zakoračili u prosinac i ako već niste obavili božićni shopping za poklone svojim najbližima, vjerojatno ste u potrazi i planiranju! Ne moramo posebno spominjati da je ovo vrijeme idealno da razmislite i o onim bićima kojima je možda potrebna pomoć. Da vam olakšamo situaciju, naš je savjet da kupovinu i pomaganje svrstate pod zajednički nazivnik, a upravo je taj potez u ovo blagdansko vrijeme omogućila splitska zaklada “Bestie”.

Naime, splitska zaklada “Bestie” (koja surađuje s NO KILL skloništem iz Kaštel Sućurca, Animalis Centrum) izdala je novi merch, i to u suradnji s mladom i kreativnom Matejom Sučević, koja stoji iza art projekta “the92edit”. Mateja je zakladi donirala nekoliko vizuala koji su dostupni na hoodicama, t-shirtima ili torbama, a birati možete između tri verzije na kojima ćete ponosno “prošetati” omiljene životinje.

Svoj merch možete dobiti na poklon uz određenu donaciju zakladi, a sav detaljan info saznajte na društvenim mrežama same zaklade (Facebook ili Instagram) ili pošaljite mail na adresu bestiesplit@gmail.com. Sve donacije ostvarene za hoodice, torbe i kratke majice koristit će se u svrhu poboljšanja kvalitete boravka životinja, i to sve dok im se ne pronađe topli dom.

Podržite Bestie i poklonite nekome (ili sebi) sjajan poklon za ove blagdane!

 

FotoPR
ModaModa vijestiVolite pse i mačke? Znamo što si morate pokloniti ovog prosinca

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram