Preslatki modeli UGG čizama stigli u Hrvatsku!

Svake godine čizme brenda UGG diljem svijeta privlače poglede i izazivaju brojne rasprave. Bez obzira na to jeste li ih imali priliku nositi ili ne, jedno morate priznati – UGG su najudobnije i najmekanije čizmice, idealne za hladne dane koji su pred nama.

U ICON. poslovnice je stigla nova jesenska kolekcija s klasičnim višim i nižim modelima u tamno sivoj i plavoj, zatim u crnoj te boji kestena, koji već dugi niz godina ne izlaze iz mode.

Osim klasičnih modela, UGG je za novu sezonu pripremio čizmice u novim bojama, kao i modele sa zanimljivim detaljima. Među njima se ističu šljokice i svjetlucavi detalji te svilenkaste i krznene mašne, koje su idealan izbor kada svom stajlingu želite dati ženstvenu i romantičnu notu.

S druge strane, za urbani i rokerski look izaberite novitet u kolekciji, model s patentnim zatvaračem i lancem dostupan u dvije boje. Želite li biti u trendu, obavezno si priuštite model s UGG logom, bilo da se radi o onom apliciranom na mašni ili na samoj čizmi.

U jesensko-zimskoj kolekciji, kao pravo osvježenje, pojavljuju se modeli u nježnijim tonovima boje breskve i svijetlo bež nijanse s apliciranim krznenim detaljima. Jedan od modela koji zaslužuje posebno mjesto u ormaru svih urbanih djevojaka, zasigurno su zlatne UGG čizmice prekrivene sitnim šljokicama koje imaju i svilenkastu mašnu na stražnjem dijelu. UGG modele iz nove kolekcije potražite u ICON. poslovnicama u Arena Centru i CCO West.

jolie.hr

ModaModa vijestiPreslatki modeli UGG čizama stigli u Hrvatsku!

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram