Zašto su još uvijek Uggsice toliko privlačne i popularne?

Plus, otkrivamo koji model trenutno vlada modnim svijetom i vrijedi ga upisati na listu želja!

Ne postoje čizme koje znaju izazvati toliku polarizaciju mišljenja kao Uggs čizme. Dok ih neki olako odbacuju, ljubitelji znaju da ne postoji udobnija i toplija čizma u kojoj možete provesti zimu, a ako pripazite na ispravno održavanje, Uggsice će trajati i trajati!

Ove uniseks čizme stvorene su u Australiji te su na početku bile kreirane kao radničke čizme koje garantiraju toplinu stopalima. Početak svoje popularnosti zahvaljuju surferima 1960-ih koji su ih svakodnevno nosili čak i na plažu. Nakon 30 godina postojanja, sredinom 1990-ih, trend nošenja Ugg čizama preselio se iz Australije u SAD, a deset godina kasnije postao je i planetaran. Tako je brend Ugg Australia postao jedan od najpoznatijih brendova današnjice, a njihova obuća iznimno prepoznatljiva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @alexandraguerain

Navodno je ime ovog brenda stvoreno 1958., kada je osnivač Ugg Australia svojoj ženi napravio prvi par klasičnih Uggsica, a ona je komentirala kako su „ugly“, tj, ružne. Upravo se o tome jesu li Uggsice lijepe i slatke ili neopisivo ružne cipele neprestano raspravlja u fashion svijetu, a čini se kako ove sezone Uggsicama u prilog ide činjenica da jedan model žele baš svi.

Je li Mini Ugg najpoželjniji komad ove sezone?

Iako o Uggsicama nema smisla govoriti u kontekstu trendova jer je riječ o čizmi koja je uvijek privlačna opcija za zimske outfite, ipak se jedan model nametnuo kao predmet želja. Riječ je o mini Uggsicama koje uz prepoznatljivu estetiku brenda sežu do gležnja, i čini nam se da su ih ove sezone odlučile nositi sve fashionistice koje volimo pratiti na društvenim mrežama. Bilo da ih kombinirate uz ležernu trenerku, traperice i sako, haljinu i kaput, sigurno će uljepšati svaki outfit, a kao veliki bonus opet napominjemo udobnost i toplinu.

 Gdje nabaviti Mini Ugg?

Ako ste upravo u potrazi za idealnim zimskim čizmama, možda je vrijeme da ozbiljno razmislite o Uggsicama. Sve modele zajedno s cijenama pronađite na linku https://ecipele.hr/c/zenske/zimska-obuca/ugg, uključujući i Mini Ugg koji nam je ove sezone apsolutno neodoljiv.

Iako platformu ecipele.hr volimo prvenstveno zbog velikog izbora cipela, obavezno bacite oko i na druge detalje kao što su satovi, a više pronađite na https://ecipele.hr/c/dodaci/satovi/zenski.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Shaw (@amyfuchsia)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna (@annalffn)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marj Moore (@whymarj)

ModaTrendoviZašto su još uvijek Uggsice toliko privlačne i popularne?

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram