Preslatke mikro tetovaže već su dugo hit. Ove u obliku srca idealne su za Valentinovo

Jer svoju ljubav možete ovjekovječiti i na koži.

Veljača je, kao što znamo, mjesec ljubavi, krafni i maškara, a s obzirom da nas do Valentinova dijeli manje od tjedan dana, odlučili smo vas inspirirati da svoju ljubav ovjekovječite tintom na svojoj koži – u formi preslatkih mini tetovaža u obliku srca.

Naime, trend tetoviranja mikro tetovaža posljednjih je godina iznimno popularan, a jasno je i zašto. Takve su tetovaže neupadljive, mogu izgledati jednako spektakularno kao i one puno veće, lakše ćete ih prikriti ako to želite, a istovremeno puno govore i o osobi koja ih nosi. Od tetoviranja matching tetovaža pa sve do otisaka šapica kućnih ljubimaca – tetoviranje raznih motiva mikro tetovaža nikad nije bilo popularnije, a mi vam danas donosimo obilje inspiracije za valentinovske srcolike lookove.

Od tetovaža izvedenih u watercolor tehnici, pa sve do klasičnih crno-bijelih, ili pak onih nastalih dottingom, thnikom tetoviranja tisuća sitnih točkica koje onda zajedno čine sliku na koži – izbor je na vama. Srca su za ovo doba godine najprimjereniji motiv, a u bespućima Instagrama mogu se pronaći divni tattoo lookovi koji kombiniraju izgled romantiziranih srcolikih oblika, ali i tetovaže realističnih prikaza ljudskog srca.

U nastavku vam donosimo lijepe i inspirativne valentinovske ljubavne lookove. Tko zna, možda i vi ove veljače odlučite zakoračiti u tattoo salon i zajedno s partnerom/icom napraviti matching tetovažu koja će slaviti vašu ljubav ili pak odlučite na svojoj ruci jednostavno istetovirati srce – kako bi cijeli svijet znao da ga nosite na rukavu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tattoo art & Piercing (@charlotte_dolce)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli AUDREYANNE (@audreyanne_art)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lu Tattoo (@lu.tattoo.art)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ⚡TATTOO STUDIO⚡ (@sublime_design_)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Beatrice Origlia (@beatrice.origlia.tattooer)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 타투이스트 재미 : Jammy (@tattooist_jammy.j)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FearLess Tattoos (@fear.less.tattoos)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bianca ? (@bianca_tattoo)

BeautyPreslatke mikro tetovaže već su dugo hit. Ove u obliku srca idealne...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram