Želimo sve iz nove kolekcije iz Mihano Momosa svijeta!

Mihano Momosa Cruise kolekcija

Kreacije srpskog dizajnera Mihaila Anušića, koji se krije pod imenom Mihano Momosa, uvijek s oduševljenjem pratimo i čekamo, a iznimka nisu ni najnoviji radovi iz njegove kreativne radionice. Za ovaj Dan Zaljubljenih umjesto čestitke dizajner je svojim klijentima i onima koji će tek postati zaljubljenici u njegov rad poklonio novu Cruise kolekciju.

Upečatljivi i raznobojni vizuali predstavljaju pet novih uzoraka u Mihano Momosa svijetu, a kako sam dizajner priznaje, dok se stvarala ova kolekcija na umu mu je bilo sunce, povjetarac i dani ispunjeni zabavom koji su pred nama.

Živopisna i raznobojna, kolekcija uključuje hlače zvonolikog kroja, košulje i jakne opuštenog kroja te lepršave suknje. Osnovni komadi kreiraju garderobu za ležerne, ali pažljivo kreirane lookove, dok ekspresivni uzorci daju upečatljivi Mihano Momosa stil.

Sretan Dan Zaljubljenih!

Creative director: Mihailo Anušić

Art director: Adem Grljević

Photography: Adem Grljević

Video: Dragan Klem, Adem Grljević

Model: Tijana Bakaj

Set design: Jana Štrbac

Hair: Dalibor Vrtina DVH Club

Makeup: Zlata Blagojević

ModaModa vijestiŽelimo sve iz nove kolekcije iz Mihano Momosa svijeta!

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram