Stradivarius uvijek ima lijepe planere, ali ovi izvezeni su zaista san snova!

Uhvatite ih prije nego što nestanu s polica!

Sigurno znate koje biste to stvari željeli efikasnije odrađivati, čemu se više posvetiti, a na što svesti minimum pažnje, a u tome vam itekako može pomoći dobar i lijep planer, odnosno dnevnik aktivnosti.

Dokazano je da je pomna organizacija i planiranje već pola obavljenog posla jer nam pruža jasniji uvid u dnevne obaveze, ali i naše slobodno vrijeme te kako ga najbolje iskoristiti. I obavezno zanemarite vlastita uvjerenja kako je za planiranje potrebno krenuti s novom godinom, krenuti možete bilo kada, a jedino na što trebate pripaziti jest genijalan planer ili rokovnik koji će vas uveseljavati pri svakom pogledu na njega.

Srećom, high street miljenik Stradivarius ima odličnu ponudu, a ovaj put apsolutno su nas osvojili izvezeni rokovnici koji podsjećaju na retro tarot ilustracije. Po cijeni od 79 kuna pravi su ulov koji ne namjeravamo propustiti!

Jolie domJolie biraStradivarius uvijek ima lijepe planere, ali ovi izvezeni su zaista san snova!

Zelene slavonska oaza: Park šuma Jankovac zove vas u posjet

Hrvatska se zazelenila, a prolistala drveće, svježa trava i visoke proljetne temperature zovu nas da svaki slobodan trenutak provodimo u prirodi. Osim očitih opcija,...

Čista i njegovana kosa nikad ne izlazi iz mode

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura. Frizura s kojom (oduvijek)...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram