Kako kožu pripremiti za proljeće? Pitali smo naš omiljeni ljekarnički brend za savjete

Osim što je koža zimi bila dodatno opterećena utjecajima hladnoće, vjetra i suhog zraka, dolaskom proljeća pojavljuju se i alergije koje stvaraju dodatne poteškoće u njezi.

Proljeće je doista vrijeme obnavljanja i buđenja. Tako i našu kožu, skrivenu ispod slojeva odjeće, trebamo nahraniti. Iako su zimski mjeseci zahtijevali hranjiviju i nerijetko težu njegu, dolaskom toplijih dana neke se stvari u našoj beauty rutini mijenjaju. Osim što je koža zimi bila dodatno opterećena utjecajima hladnoće, vjetra i suhog zraka, dolaskom proljeća pojavljuju se i alergije koje stvaraju dodatne poteškoće u njezi.

Važno je još jednom napomenuti kako hidratacijom koža ostaje elastična i meka, ublažavaju se negativne posljedice starenja, a voda u koži ima i dodatnu funkciju – pospješuje njenu zaštitnu funkciju. Osjetljiva koža ima posebnu korist od redovite hidrirajuće njege koja ju svakodnevno umiruje i obnavlja.

IDEALAN PRATITELJ – Avène termalna izvorska voda

Avène termalna izvorska voda ima gotovo beskonačne mogućnosti korištenja za svakodnevnu njegu.  Bilo da se radi o iritiranoj koži, koži nakon površinskih dermatoloških tretmana, koži nakon sunčanih opeklina ili običnom nanošenju i učvršćivanju šminke, osjetljiva koža svakodnevno treba umirenje. Avène termalna izvorska voda može pomoći koži u svakoj situaciji.

Pravi početak – Hydrance linija

HYDRANCE linija, lagane teksture pruža dugotrajnu intenzivnu hidraciju osjetljive kože i kožu čini osobito mekom. Mikrokapsule sa svojstvom regulacije sebuma pružaju prirodan izgled i nježan matirajući učinak. Visok udio Avène termalne izvorske vode koja ublažava iritacije umiruje kožu. Može se nanositi u obliku lagane emulzije te bogate varijante s UV-zaštitom.

Za intenzivnu dozu hidracije tu je HYDRANCE INTENSE REHIDRIRAJUĆI SERUM, koji dugotrajno puni vlastite rezerve vlage u koži, te HYDRANCE AQUA-GEL, all-in-one je proizvod nadahnut azijskom beauty rutinom. Hydrance Aqua-gel hidrira površinski sloj , umiruje i detoksicira kožu, u samoj jednoj gesti, a može se koristiti kao dnevna njega, noćna maska i njega područja oko očiju. Njegova hidrirajuća i iznimno osvježavajuća gel tekstura koži daje mekoću, podatnost i blistavost.

Za osobe s iznimno osjetljivom kožom i kožom sklonom alergijama – TOLÉRANCE CONTROL

Ako je koži potrebna hidrirajuća njega, ali je istodobno i jako osjetljiva te alergično reagira na puno sastojaka, TOLÉRANCE CONTROL linija je pravi izbor za vas. Ova linija ne sadrži konzervanse i razvijena je na temelju maksimuma od sedam sastojaka, koji su vrlo srodni koži i optimalno podnošljivi. DEFI zatvarač štiti kremu od mikroorganizama i bakterija te čuva sterilnost pri svakoj primjeni.

Više o svim proizvodima možete pronaći na https://www.eau-thermale-avene.com.hr/ dok svoju kupovinu možete obaviti u svim bolje opremljenim ljekarnama.

FotoPR
BeautySavjetiKako kožu pripremiti za proljeće? Pitali smo naš omiljeni ljekarnički brend za...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram