U Zaru su stigli prvi laneni modeli haljina u kojima planiramo provesti ljeto. Izdvojili smo 10 najljepših

Temperature se ovih dana u unutrašnjosti zemlje na našu radost dižu i do 23 stupnja, a osjećaj vreline na koži od popodnevnog sunca odmah nas je u mislima prebacio u ljetne mjesece koje jedva čekamo. Osim što sa sobom ljeto donosi vrućinu, duge dane i ljetne partyje, veselimo se i ljetnim outfitima kojima dominiraju lagani, prozračni materijali, prvenstveno lan.

Naime, lan je za mnoge sinonim za ljetnu odjeću. Taj prirodan materijal dopušta koži da diše, ne mora se peglati i uvijek izgleda šarmantno, a posebno ga volimo u formi lanenih haljina, tunika i košulja. Nije stoga ni čudo da su mnogi high street brendovi već sada pohrlili svoje webshopove dupkom napuniti novitetima za ljetne mjesece, a među kojima se mogu pronaći i neki genijalni laneni komadi u kojima već zamišljamo šetnje plažama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli M A R I E L L E (@mariellestokkelaar)

Tako je i high street div Zara odlučila svoje virtualne police ispuniti bogatom selekcijom lalenih haljina i tunika, a koje dolaze u živim tropskim, ali i neutralnim opcijama boja. Od fuksija dugačkih haljina-košulja, pa sve do seksi beach party haljinica – Zarina ponuda trenutno sadrži sve što bi nam za ljeto moglo zatrebati, a u prvom planu su laneni komadi u kojima ni visoke temperature nisu nikakav problem.

Ako se i vi nalazite među onima koji jednostavno ne mogu odoljeti dodiru laganog lana na koži, u nastavku smo izdvojili deset najupečatljivijih Zarinih haljina napravljenih od čistog lana ili mješavine lana, a čije cijene ne prelaze 449 kuna po modelu. Ako vas pak zanima cijela ponuda, pronađite je ovdje, te krenite aktivno planirati svoje ljetne stylinge. Travanj kuca na vrata, a ljeto se već nazire iza ugla!

Haljina izrađena od mješavine lana i pamuka – 299 kuna
199 kuna
Tunika-haljina od 100 % lana – 299 kuna
Midi haljina izrađena od mješavine elastičnog lana – 249 kuna
Haljina izrađena od mješavine lana – 199 kuna
Kratka haljina izrađena od mješavine lana – 399 kuna
Midi haljina izrađena od 100 % lana – 499 kuna
Tunika-haljina od 100 % lana s dugim rukavima i okruglim ovratnikom – 299 kuna
Haljina izrađena od mješavine lana i pamuka – 249 kuna
Midi haljina s ravnim izrezom i naramenicama – 249 kuna
ModaTrendoviU Zaru su stigli prvi laneni modeli haljina u kojima planiramo provesti...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram