Hrvatski brend koji spaja društvenu odgovornost i njegu kože slavi 5 godina postojanja

Pet godina oblikovanja diskursa i promicanja zdrave kože u svim njenim stanjima — hrvatski skincare brend kojemu je integritet i u imenu, Skintegra, slavi pola desetljeća postojanja.

Prošlost i budućnost Skintegre mogu se sažeti u mijenjanju perspektive na mikrorazini, ticalo se to problematične kože ili društva u cijelosti. Taj podvig poslužio je kao inspiracija jubilarnoj petoj rođendanskoj kampanji, “Budi HUMAN365”. U prijevodu, poruka kampanje poziva ljude da budu ljudi 365 dana u godini, ili točnije, humani.

Individualni pristup i najproblematičnijoj koži, kroz savjetovanje koje su uveli prvi u Hrvatskoj, empatija i edukacija suština su Skintegrinog poslovanja. U inboxu ih dočeka preko 200 lica i poruka tjedno, svi sastavljeni oko iste želje — da im koža ponovno bude zdrava.

Skintegra

Zavoliti svoju kožu nije laka misija, a prvi korak je prihvatiti njeno trenutno stanje. Put do cilja uz Skintegru definiran je jasnim očekivanjima bez praznih obećanja. Sve je počelo s osnivačicom Jelenom Skendžić Ratkajec i njenim transparentnim pristupom vlastitoj koži, usprkos kultu kože bez vidljivih pora, nesavršenosti i bora, koji je jednako prisutan kao i prije 50 godina.

“Htjela sam promijeniti nepoštenu, zavaravajuću i jednodimenzionalnu reprezentaciju ‘savršene’ kože”, prisjeća se Jelena, “no, nisam više mogla biti pasivni promatrač koji samo piše o tretmanima koji ne funkcioniraju, pa sam odlučila stvoriti brend o kakvom sam sanjala.”

Skintegra

Jelena razumije da ogromno povjerenje koje joj korisnici ukazuju povlači za sobom i odgovornost.

Zato je danas Skintegra platforma koja, osim svakodnenvne edukacije, promiče transparentnost i prije svega, empatiju.

“Ponosna sam što naši kupci prepoznaju empatiju kao jednu od temeljnih vrijednosti naše kompanije, što se s njome poistovjećuju te što ju i sami prakticiraju”, podijelila je Jelena, “zajedno promičemo progresivne vrijednosti i stavove te mijenjamo krajobraz jedne dosad inertne i rigidne industrije.”

Kao zahvalu zajednici koja slavi humanost i misiju Skintegre kroz svoju neminovnu podršku, Skintegra daruje pet dana popusta od 20% na cijeli asortiman, za svaku godinu postojanja i promicanja društvene odgovornosti.

Skintegra

Skintegra svaki dan posluje slaveći humanost u svim njenim oblicima. Od onih najmanjih, poput savjesne kupnje cruelty-free proizvoda, do svjesnog odabira da svaki dan ljudima oko sebe ukažemo dozu humanosti.

BeautyBeauty vijestiHrvatski brend koji spaja društvenu odgovornost i njegu kože slavi 5 godina...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram