Pročišćen, minimalistički dizajn, off-white boja i vrhunska kvaliteta glavne su karakteristike ove divne prostirke za vježbanje

Kretanje je ključ ravnoteže tijela, uma i duha, stoga čini neizostavan dio našeg well-beinga. Kada redovito vježbamo, sretniji smo, zdraviji i opušteniji, a uz to bolje spavamo i izgledamo i sporije starimo.

Moderan užurbani život ne ostavlja nam često dovoljno vremena za sebe, no čak i u takvim danima važno je izdvojiti makar desetak minuta i provesti dragocjeno vrijeme radeći nešto korisno za sebe, a tu svakako spada i vježbanje.  Za vježbanje nam je potrebna odgovarajuća oprema, a jedna od najvažnijih komponenti kvalitetna je prostirka za vježbanje. Ona utječe na razinu fleksibilnosti, stabilnosti, mišićnu izgradnju i oblikovanje tijela. Pruža oslonac i pomaže da efikasnije i lakše odradimo željenu vrstu aktivnosti. No, pored funkcionalne, od velike važnosti je i estetska komponenta, stoga je hrvatski well-being brend Materia osmislio i dizajnirao chic prostirku za vježbanje, koja je san svake minimalistice i zaljubljenice u suptilnu estetiku. 

Dvoslojna, reverzibilna i neklizajuća tekstura

Pročišćen, minimalistički dizajn, off-white boja i vrhunska kvaliteta glavne su karakteristike Materia prostirke. Dvoslojna, reverzibilna i neklizajuća tekstura izuzetno je fleksibilna i udobna, a njezin prianjajući efekt sprečava proklizavanje. Materijal je dovoljno mekan kako bi smanjio pritisak na zglobovima, ali i dovoljno čvrst da pruži stabilnost za sve vrste željenih aktivnosti. Materia prostirka osmišljena je s ljubavlju, kako bi svako vježbanje pretvorila u poseban užitak, bez obzira preferirate li opuštajuće satove joge, lagani pilates ili pak dinamični HIIT trening.

Izrađena je od visokokvalitetnog i eco-friendly TPE materijala debljine 6 mm, zahvaljujući čemu se ne deformira pod pritiskom, što omogućuje ugodno i bezbrižno vježbanje. TPE (termoplastični elastomer) ima visoka izolacijska svojstva, stoga ne upija vlagu tijekom vježbanja, a uz to je vrlo ugodan na dodir te jednostavan za čišćenje i održavanje. Dodatna vrijednost jest i pakiranje u kojem prostirka dolazi, a to je lanena torba u istoj boji, koja će olakšati njezino nošenje. Time svoju rutinu vježbanja nećete morati zanemariti na putovanjima, a i odlasci u lokalni gym bit će puno jednostavniji i lakši.

Prostirka za vježbanje najnoviji je proizvod proizašao iz kreativne tvornice Materie, lifestyle koncepta koji promovira brigu o sebi i dugovječnost kroz kvalitetne proizvode, svjesnost i ljubav prema sebi. Mnogi će brend Materia povezati s njihovom istoimenom premium Ceremonial grade matchom, prvim proizvodom kojeg su lansirali na tržište. Matcha je zeleni čaj u prahu, proglašena jednim od najzdravijih napitaka na svijetu, a može se piti i kao zdrava alternativa kavi. U Hrvatskoj sve više dobiva na popularnosti i važnosti, a upravo je Materia zaslužna za to. Poput prostirke, matcha i pripadajući pribor za njezinu pripremu također djeluju estetski veoma privlačno – istovremeno minimalističko, suptilno i stylish.

Započnite s Materiom novu well-being priču i prigrlite rutinu svakodnevnog vježbanja. Vaše tijelo, um i duh bit će vam zahvalni, a divna nova prostirka sigurno će doprinijeti da s lakoćom odradite svaki cilj koji ste zamislili.

Cjelokupan Materia asortiman možete pronaći na web-shopu www.materia.eu i na Instagram profilu @materia_life.

LifestyleZdravljePročišćen, minimalistički dizajn, off-white boja i vrhunska kvaliteta glavne su karakteristike ove...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram