Bijele i baby blue manikure su popularan odabir, no znate li što simboliziraju takvi nokti?

Nismo dosad o tome uopće razmišljali!

Često se piše o simbolici boja cvijeća ili odjeće, no dosad uopće nismo obraćali pažnju na to postoji li i simbolika i tajna poruka koju šaljemo odabirom nijanse svog laka za nokte! Naime, za sve nas koji jednostavno odaberemo boju prema trenutnom osjećaju i sviđanju, imamo novosti – beauty stručnjaci napominju da i lakovi za nokte nose svoju simboliku!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli APRIL TO YOU (@april.to.you)

Naime, ovih dana smo naišli na videe na TikToku koji objašnjavaju simboliku koja se krije iza trenutno jako popularnih, ljetnih bijelih i baby blue manikura. Tako se objašnjava da nježno plavi, pastelni baby blue nokti simboliziraju nježnost žene koja ih nosi te njezinu zaljubljenost. Tako ako imate nokte u toj boji, time poručujete da ste emocionalno zauzeti, odnosno da nekoga volite – naravno, ako ste svjesni uopće da lakovi za nokte imaju svoja značenja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli sʜᴜɢᴀ (@shuga.studio)

S druge strane, ako imate bijelu manikuru, ona simbolizira čistoću, svježinu i novi početak – ali i da ste kao osoba slobodni i spremni za novu vezu! Dakle, ako želite zavoditi i poručiti da ste free na ljubavnom tržištu, bijela boja noktiju je ona koju trebate odabrati. Zanimljivo, mi smo mislili da je to više uloga crvene – ali eto, čovjek uči dok je živ!

@muuusicfeeels Did you know what white nail polish means? 🤫🙀💕 #white #nailtheory #explained #fyp #fy #girls #single ♬ GASLIGHT – INJI

BeautyDekorativna kozmetikaBijele i baby blue manikure su popularan odabir, no znate li što...

Facebook

99,687FanovaLajkaj