‘Cinnamon Coffee’ kosa novi je beauty trend koji je zavladao frizerskim salonima

Tko kaže da su nijanse crvenakaste u kosi rezervirane samo za jesen?

Iz sezone u sezonu u jesen se rado vraćamo kosi boje meda, cimeta ili kuhanog vina, no ove godine nježne kombinacije tih tonova nosit ćemo i ljeti. Naime, prateći svjetske trendove kada je riječ o stiliziranju kose, postalo je posve jasno da se nova ‘IT’ boja za kosu zove „cinnamon coffee“. Prevedno kao boja kave s cimetom, zapravo se radi o nijansi karamel smeđe kose sa zlatnim i bakreno crvenim odsjajem, a koji kosi daje na toplini.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Redken (@redken)

Ova nijansa kose inspirirana popularnim pićem odlično se slaže i sa svijetlom i s tamnom puti, a dobro je znati da ju mogu postići i prirodne brinete i plavuše. Ovisno o tome hoćete li svojoj kosi dodati svijetlije ili tamnije pramenove, možete kreirati posve unikatan „cinnamon coffee“ look koji će zračiti ženstvenošću, zaigranošću, a istovremeno će i divno reflektirati odsjaj sunca na kosi.

Trenutno su na Instagramu najpopularnije verzije ove kose one u malo svijetlijim tonovima, prikladnima za ljeto. Čini se da ćemo ove ljeti na plažama očito viđati mnogo bakrenokosih i crvenokosih dama, a ne samo popularne pepeljasto plave frizure, kao što to obično biva za ljetnih mjeseci.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli (ta.hi.ya) (@precioustehya)

U nastavku smo izdvojili neke od inspirativnih lookova ovog stila s Instagrama koji pokazuju da se radi o jako lijepom kolorističkom trendu koji naglašava preplanulu put te će se savršeno slagati s mirisom morske soli u kosi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli (ta.hi.ya) (@precioustehya)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brooke Vogel-Miller (@brooke_at_poppy)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli haircolor specialist (@hairpaintingbybobbijo)

BeautyDekorativna kozmetika'Cinnamon Coffee' kosa novi je beauty trend koji je zavladao frizerskim salonima

3 influencerice s nama podijelile savjete za njegu kože ljeti

Nema ništa slađe od ljenčarenja na godišnjem odmoru. Sunce, miris soli, dašak povjetarca i kupanje u zrakama sunca za većinu Hrvatica je idealan odmor....

Morate vidjeti kako izgleda nova kolekcija nakita domaćeg brenda Karat Jewelry

'Allure'. Jedan od onih pojmova koji modnim znancima ne treba posebno predstavljati... Sve ono što dizajneri diljem svijeta iznova pokušavaju svakom novom kolekcijom (snažno...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram