Koju od ove tri ‘IT’ jesenske nijanse laka birate za svoje ruke?

Vrijeme šarenih, ljetnih manikura lagano prolazi, a mi se okrećemo zagasitijim tonovima.

Iz ormara smo izvukli balonere, jaknice, sakoe i prve kardigane, a s natruhama žutog lišća u krošnjama drveća mijenjaju se i naši beauty odabiri. Tople, a zagasite boje i nijanse lagano se uvlače u naše make-up lookove, a ni manikure nisu izostavljene. Nail art se od ljetnih vibrantnih boja mijenja u tamne – od kojih ove godine apsolutno dominiraju tri.

Naime, znamo kako je tijekom jeseni i zime s bordo, crnim ili tamnosivim noktima nemoguće pogriješiti, ali isto tako znamo i da su to klasični, poprilično neinovativni odabiri. Ako dakle ove sezone želite ipak malo više trendi manikuru, odaberite neku od sljedećih boja laka za nokte.

Smeđe nijanse

Smeđi tonovi karamele, čokolade ili crne kave trenutno su iznimno traženi, a mnogi ih smatraju savršenim uvodom u jesensku estetiku. Svaki puta kada bacite pogled na svoje ruke one će unijeti dozu cozy feelinga u vaš život uz manikuru u ovim tonovima. Ono što je odlično je to što su smeđi nokti dosta neutralni, pa odgovaraju svim prilikama, od posla do izlazaka, te se dobro slažu sa svakim tonom kože.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @lillypalm__

Sivo-plava

Iako je ovaj rujan topao i definitivno sunčaniji od prosjeka, vjerujemo kako ćemo sljedećih mjeseci iskusiti čari prave jeseni. Prohladna jutra, magle i kiše zaštitni su znak ovog romantičnog godišnjeg doba, a naša će svakodnevica biti posebno obojena jesenjom vibrom ako nokte premažemo zagasito plavim lakom. Kombinacija sivo-plavih tonova podsjeća nas na jutra obavijena maglom i laganom mistikom pa je ovo odličan izbor za sezonsku manikuru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli OPI Professionals (@opi_professionals)

Smaragdna zelena na noktima

Smaragdno zelena boja čest je odabir za manikuru tijekom božićnog razdoblja, no ove godine je popularna već sad. Ova bogata, raskošna, a opet profinjena nijansa šume unijet će dozu elegancije u svaki vaš look.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli M e g (@gel.bymegan)

BeautyDekorativna kozmetikaKoju od ove tri 'IT' jesenske nijanse laka birate za svoje ruke?

Facebook

99,687FanovaLajkaj