Lip Gloss Nails: Minimalistička manikura koja će se nositi cijelog ljeta

Tako jednostavna, a tako elegantna.

Posljednjih je godina u beauty svijetu sve izraženiji trend make-up i nail art minimalizma. Dok je još prije 3-4 godine bilo jako popularno nokte ukrašavati raznim grafičkim šarama i raznobojnim lakovima, čini nam se kako se u posljednje vrijeme vraćamo jednostavnosti i profinjenosti, a posljednji veliki beauty hit u tom smislu su i takozvani lip gloss nokti.

Naime, prošlu su godinu u svijetu nail arta najviše obilježile jednostavne nude i pastelne manikure, a ove godine stvar s jednostavnošću dodatno se ‘zahuktala’ te se tako sada nose nokti posve prirodnog izgleda, tek s malo ‘finiša’ kao glatkog, roskastog premaza. Lip gloss manikura zbog svoje je univerzalnosti i decentnosti dobila titulu najpoželjnije manikure za ljeto 2023., a njezina je posebnost zrcalni, lagano ružičasti sjaj na inače prirodnoj boji nokta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GELCARE® (@gelcare.official)

Ova manikura dakle kombinira minimalizam i profinjenu, ‘clean’ estetiku te će se savršeno uklopiti u bilo koji proljetno-ljetni outfit. Nije je teško ni napraviti jer vam samo treba lagani pastelno ružičasti lak i završni premaz za nokte visokog sjaja – koji će noktima dati izgled ljepljive, mokre lip gloss dimenzije.

U nastavku smo izdvojili nekoliko primjera ovako uređenih noktiju s Instagrama, a koji zorno pokazuju ljepotu ovo manikure inspirirane sjajilom za usne.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli nailsbylindseyw✨ (@nailsbylindseyw)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nail Bliss (@nail_blisss_)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Laboratori Cosmetici Italiani (@lcicosmetics)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Samantha Claire White (@samwhitebeauty)

BeautyDekorativna kozmetikaLip Gloss Nails: Minimalistička manikura koja će se nositi cijelog ljeta

Prvi program prevencije rizičnog ponašanja u virtualnom okruženju u osnovnim školama

Hrvatski Telekom je u suradnji s Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom (ERF) Sveučilišta u Zagrebu pokrenuo projekt „Alati za moderno doba“, prvi strukturirani i znanstveno utemeljeni program...

Predstavljen branding otoka Hvara

Turističke zajednice otoka Hvara predstavile su zajedničku brand strategiju, slogan, vizualni identitet i brand video. Riječ je o najopsežnijem brandingu jednog hrvatskog otoka, čiji...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram